Minikprenss Kızlaar yardım edin bebeğim 5. ayına girdi uyku falan kalmadı bizde sürekli mama istiyor mama bitimce başlıyoruz ağlamaya bi derdi varmış gibi ağlıyor uykuya dalamıyor daha öncr yazmıştım kundak yapıyorduk kundağı bıraktık ama ayakta sallanmaya devam gece uykusu yok max 2 saat sonra tekrar mama tekrar uykuya dalması derken sabahı buluyoruz ne yapabilirim yardım edin dr götürücem ama randevuya da daha var bu zamana kadar çok az gaz sancısı çektik şimdi gaz problemi başladı
Minikprenss Balannesi Demeyiin en sıkıntılı zamanları başladı desenize salya çok fazla var zaten bi belirti yok daha
Balannesi Minikprenss Benim bebeğimde kolik bir bebekti tam 5.aya girdik biraz huysuzluğu gitmişti ki diş sancıları başladı🤦🏼♀️ 5 bucuk aylık iki dişimiz patladı
Minikprenss Balannesi Ayy maşallah kuzuma inşallah çok sıkıntı çekmeden rahata kavuşursunuz bizde artık uyku saatlerimizi düzenlemeye başlıcaz ve desteksiz uykuya hep hazırım diyorum ama bi cesaret edemiyorum
Balannesi Minikprenss Böyle sancılı dönemlerde eğitim vermek pek işe yarar olmuyor maalesef. Sürekli ilgi ve meme istiyorlar😊