HazalKeles Bebeğim sürekli kusuyor doktor kilo alımı normal sorun yok diyo ama kaçkez boğulmaktan kurtardım kaçkez öksürdü nefessiz kaldı anlatıyorum normal diyo dik tutuyorum emzirme sonrası yine kusuyo ne yapabilirim ne olur öneri ...
Missi HazalKeles Merhaba emdirdikten sonra 15-20 dakika dik tutun bende de oldu aynı durum doktora götürdüm doktor söyledi tamamen kesilmez ama çok işe yarıyor
Duygue HazalKeles benimkide aynı emeremmez kusuyo yatıyo yine kusuyo kucakta kusuyo her türlü kusuyo doktor normal dedi
GZehra HazalKeles merhabalar Çocuğunuz reflü olabilir mi? Ağzı geviş getirir gibi yapıyor mu veya gece çok uyanıyor mu? Hırıltı var mı? Benim kızımda reflü varmış,çok basit gaviscon ile rahatladık.
Annesininvebabasininaskimira TeachersMom bnm kızım öyle dediğiniz gibi kusuyor. Bi sorunu var mi sizce
TeachersMom Annesininvebabasininaskimira canım alerji olabilir. Bizimde kusmalarımı, çoktu. Yani normal bebek kızmasını gibi degil .birde tarif ettiğin kakada çok uyuyor. İlkttiğimiz doktor normal dedi. Ama maalesef alerji tepkilerinden biri olduğunu bu konuda iyi olan başka bir doktordan öğrendik. Kusma alerjinin en şiddetli tepkilerinden biriymiş .
HazalKeles GZehra merhaba saydıklarınızın hiçbiri bizde yok canım sadece kusuyor dik tutarak azalttım ..
Ezgiderin GZehra benim kızımda hırıltı var arada da ağzını şap şap yapıyor ve sürekli peynir gibi kusuyor bazen de süt kusuyor doktor normal dedi kilo aldığı için reflü olabilir mi
Eses HazalKeles ah aynı bizi yazmışsın sanki 5,5 aylık olduk hala yanımda yatırıyorum kaç kere tıkandı boğulma tehlikesi atlatınca beşiğine yatıramadım korkuma gece bişey olursa diye çünkü gecesi gündüzü yok sürekli ağzına geliyodu reflü yatağı aldım değişen bişey olmadı gaviscon kullandım tam anlamıyla fayda etmedi ama eski şiddeti yok çok şükür ara ara kusuyor yine ama eskisi kadar değil sanırım büyüdükçe geçiyor düzenli güzel kilo aldık kusmalara rağmen ama şunu da atlamam gerek süt ve yumurta alerjisi var diyet yapıyorum siz yinede alerji yönünden de değerlendirme yapın bi huysuzsa mukuslu veya kanlı bi kakası varsa deride kızarıklık döküntü varsa yoksa zamanlada geçecekdir