Ozge_AyazEfee ErtugrulAnnesii iyiyim yavrum sıkıntılı bi on gün geçirdik önce ben grip oldum sonra oğlana bulaştı burun akıntısı, öksürük bi de üstüne azılar mahvetti, iştahsızlık zirvedeydi şimdi düzeldi gibi çok şükür. Siz nasılsınız güzel ana-oğul 💛💛💛💛
Kahvegerek Thesra benden de buketler dolusu 💐 gelsin o zaman tebrik ederim. Şu reklamlara bi el atıver 😬
ErtugrulAnnesii Ozge_AyazEfee hepsi üst üste gelmiş kıyamam atlatmanıza sevindim bidaha uğramasın uzak dursun🙄 vahşi doğada nasılda ay gibi parlıyordu kuzum maşallah ona😚 bizde aynı iyiyiz çok şükür 🙏🏼💕
Ozge_AyazEfee Thesra sağol kuzumm 😙😙 yaa her çocuk ateşli bu yıl yaa inanılmaz bir salgın. Bi an önce havalar temizlensin çok zor çok, hasta olmasın yavrular kıyamam
Ozge_AyazEfee ErtugrulAnnesii Aminn balımm yavrucaklarımız hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah 🙏😍 hahahha ürkek bir ceylan gibiydi oğluşum adeta😂😂
Thesra Ozge_AyazEfee Çocuklar hasta olunca birde anneler de olunca üstüne inanılmazz derecede ev sistemi çöküyor 🤦🏽♀️ Kimse hasta olmasın artık geçirene kadar çöküyoruz resmen