Birhemsireanne__ Meraba kızlar bebegm 5 gün sonra 5 aylık olacak Allah nasip edersee ek gıda süreci icin epey heyecanlıyım araştırmalarmı yaptım alışverişe başladım ama mama sandalyesi ne almalıyım yda neleri almalıym nelere gerek yok BLW yapmayı düşünüyorum elimden geldiğince de paketli gıda vermek istemiyorum evde kendim yapıcam çoğu şeyini tam buğday unu organik bebek irmiği vs almayo düşünüyorum önerilernizi almak isterim tecrübelilerden🙈😍
Meriwa Birhemsireanne__ mama sandalyesi için e bebeğin şubat indirimi oluyor onu bekleyin derim bizde yarın tam 5 oluyoruz ben sırt kısmı 3 kademeli ayarlanan ve yüksekliği ayarlayanan bi ürün bakıyorum joie lx diye sandalyesi var çift pedli el azından oturana kadar destekli olmuş olur diye düşünüyorum şimdilik bi önlük kaşık ve tabakla başlıycam aventin wasabi ürününü aldım trandyoldan kavanozlar aldım başka bişey yapmadım henüz cam rendem hediye gelmişti onuda edinin
Mlscrn Birhemsireanne__ aşçıanneden alabilirsiniz kendisi yapıyor buğdqy unu irmik bisküvi vs blw yöntemininle bir kaşıklada verin bence kilo alımı yetersiz kalabiliyor hepsini yemedği için 6.7 ayda çk önermiyo doktorlar tabi bebekten bebeğe değişir misal patates hasladın parmak kadarını eline ver az çatalla ez sen yedir bide en azından yedi dersin diğerini masalara sürmeler yere atmalar şimdiden kolay gelsin🤗
Arfeasli Birhemsireanne__ canm BN ikinci el aldim. Chicco nun mama sandalyesini temiz denk geldi sildim yıkadim mis gibi imkanın varsa 0 al yoksa ikinci el bir bak istersen
Birhemsireanne__ Meriwa evet cam rendeyi aldım oioi önlük ve tabaklrından da aldım mama sandalyeleri cok pahalı daha uygun fiytlı bakıyorum ama dedigniz üründe biraz pahalı🙈
Meriwa Birhemsireanne__ pahalı evet ama 1 hafta daha bekleyin şubat indirimini bakın derim bir ürün daha söyliyeylim onada bakın cezbetmezse e bebekdeki indirim kiwi koala mama sandalyesi alıcam ona da bakın cok güzel memnuniyet de güxel burda cokça da duydum kullananı
FerihaNerde Blwde tabağa gerek yok, sadece mama sandalyesi ve minderi. Bir tane oioi kaşık (yoğurt için lazım olabilir), altına sermek için muşamba ve önlük aldık :)