Aselinnannesii Hanımlar kızım 4 ay 10 günlük. Her şeyi ağzına götürme olayi başladı diş kaşıyıcısı da var. Ama diş cikarma zamanında havuç yada taze soğan ver eline diyordular simdi versem erken mi olur kaşınmasi için
EgEsra Aselinnannesii çok erken canım. Diş değil tükürük bezleri gelişiyor şuan. Ellerini güzelce yıkayıp kendi parmagınla arada emmesine destek ver. Diş kaşıyıcılarını önermiyor cünkü doktorlar. Sert cisimler verme eline damaklarını kızartıp morartabilir.
Esmanur16 Aselinnannesii benim kızımda 4 ay13 günlük aynıyız şuan diş çıkarıyor dedi doktor kaşıyıcıyi dahaca ağzına götürmeyi beceremiyor biz verince sinirleniyor tatmin olmuyor males böyle birkaç ay daha çekeceğiz
Aselinnannesii EgEsra jel gibi yumusak bitane almistim onu kullanıyorum arada. Parmağımı düşündüm de simdi cok hassas diye mikrop falan kapabilir diye düşündüm simdi yapayim bj bakalım
EgEsra Aselinnannesii guzelce yıka ellerini kurulamadan soguk soguk destekle damaklarını. Doktorumuz önerdi, biz gün icinde yapıyoruz canım