omerrmoms Annisler bi bakın hele tofisadan sürekli alışveriş yapan var mı? çok ucuz ya beni şey ediyor bi tane aldım ama annemlerde daha elime geçmedi
0101adana omerrmoms kendine aldım eşofman takım yeri güzel Di 29.90 TL eltim aldı naylon geldi birdaha da almadım
Mom299 omerrmoms Dün arkadaşımla bir tunik siparişi verdik bakalım gelmedi daha nasıl gelcek ben de merak ediyorum gecen ay arkadasım almıstı güzel dedi malı bende verdim sipariş bakalım nezan gelcek
omerrmoms Gorkemkc eşofman tunik takım filan tesettür için ama ben de öyle kapalı giyiyorum bi bak netten çok ucuz kız
Gorkemkc omerrmoms ay bakim valla sağol bende tesettürlü değilim ama kalça altında tunik kıyafetler giyiyorum sağolasın ❤️
Elhamdulillah- Bende merak ediyorum , güvenilir mi , elimize ulaşır mi diye ama daha cesaret edip alamadım bi şey , alan var mı ? Üstte dursun bakalım ☘️
omerrmoms Elhamdulillah- alanlar eline ulaştığını söylüyor güvenilir aslında ama kalite acısından kararsizim
Annekus omerrmoms yok gögus kısmında fermuar olan siyah yanları ve üstün Bi kısmı sarı cuval giysen daha güzel durur