Mineegkhn Benim gözüm mavi eşimin kahve rengi ama abim annem dayım anneannem hepimiz renkli gözlüyüz oğlumda şuanlık mavi acaba böyle kalırmı değişir mi . 😇
Ogulanasi Mineegkhn eşim de ben de renkli gözlü değiliz ama kuzumuz maviş oldu ailelerden gelen genler vasıtasıyla 😁 kalabilir yani.
Dorukmomy Mineegkhn benim ve eşimin Ela gözlerimiz. Benim tarafımda da dedem dayım teyzem mavi gözlüdür. Oğlum da dedesine Cekmis açık mavi doğmuştuk çok şükür hala bir değişme olmadı doğduğu gibi 🧿🙏🏻 6 ay 11 günlüğüz doktorumuz artık degilmez dedi ama bakalım siz kac aylıksınız
sevimlienerji Mineegkhn benim bebeğim 6 aylık gözleri mavi doktor böyle kalır değişmez dedi ama değişir diyenler oluyor çevreden canım
Mineegkhn Agg0207 kızınızında böyle mavimiydi yoksa gri gibimiydi bizimki bildiğin mavi 😇 inşallah değişmez 😇
Simiyy Göz pigmentlerini oluşturan genleri ben ayarlıyor olsaydım bu soruya bir yanıtım olurdu lakin yetkili mercii ben veya burdan herhangi biri olabilemezz yani bilemeyiz ama umarım olur mavi candır
Mineegkhn Simiyy 👍🏻😂 böyle mavi olup kalan oldumu diye sorayım dedim bizim sülale renkli gözlü ama eşimde hiç renkli gözlü yok 🙈😂 çok isterim bana çekmesini 😂
Simiyy Mineegkhn benim anam babam kahverengi bi halam mavi gözlü ablamda ela gözlü. Eltimin sülalede bi tane kahverengi göz yok eşi kahverengi gözlü sadece çocuklrıda kahverengi gözlü doğdu 😄 şans işi
rukisbahri Mineegkhn benim kardeşimin gözleri doğduğundan beri mavi hiç değişmedi. Annem babam kahverengi göz ama sülalede var gelip buluyor
Merveh Benim gözümde mavi eşiminki kahverengi bizim ailede hep mavi gözlü benim kızımınki de kahverengi oldu
Avsininannesi15 Mineegkhn 10 gün için çok erken soylemek canım ya doğan bebeklern 100 de 70 i zaten mavi lacivert gözlü doğuluyor.mesala benim kızım ilk 10 15 gun siyah gozleri vardı şimdi mavi yeşil ve gri oluyor
Seselif Mineegkhn cok farklıydı kızımın gözleri doğdugunda cok güzel koyu mavi renkten gittikce klasık kahveye döndü