Mom25 Eliiiif aynen canım üşütmüş olabılır bebegın ensesı soğuksa üşüyor demektır doktum bana öyle demıştır
Trkanmete Eliiiif diş çıkarıyor olabilir canım. Diş öıkarırken oğlumda hep soğuk soğuk terliyor doktor dişten demişti
Eliiiif Mom25 ense anlı soguk terliyor dün aksamdan beri bacaklar buz gibi odada sıcaklıkta iyi üşüttü galiba 😰 calpol verdim doktora sorup inşallah hemen atlatır 5 aylık önerceginiz bişey varmı
Sule77 Eliiiif ibüramin cold soğuk algınlığına bire bir ilaç bizde de o geçiriyor ama zero muydu cold muydu unuttum zero çocuklar içim cold büyükler için sanırım 🙄
Mom25 Eliiiif benım kızımda 5 bucuk aylık gecen aynı sızı gıbı üsüttuk dısarı çıkartmıştım sıcak bi duş aldırdım calpol verdım uyuttum kalktıgında bısey kalmamıltı sızde istersenız dus aldırıp calpol verıp uyutun
Mom25 Eliiiif doktora veya eczaneye danısıp soğuk algınlığı için pedıtus şurup kulanabılırsın bebekler için genellıkle bunu verıyorlar sen gıne danış canım
Eliiiif Mom25 duymuştum hemen doktoruma sordum cevabına göre alıcam teşekkürler bogazında sanki balgam varmıs gibi böyle bişey cıkartmak istiyor cıkartamıyor garip geceden beri