Berra Mrb kızlar bebegıme her turlu markanın emzıgını aldım tutmadı. İçlerınde sadece aventın klasık emzıgını tutuyor ağzından düşüyor. Sonra wee marka kıraz emzık aldık 0-6 ayı tutmuyor düşüyor. 6-18 ayı çok güzel tutuyor. Ben kıraz emzık tutmasını ıstemıyorum ve 6-18 ay olduğu ıcın kocaman damak yapısı bozulur dıye çok vermekte ıstemıyorum. Mememı emmedıgı ıcın mama verdıgım ıcın uykuya geçişte emzık kullanıyorum. Ne yapmam lazım önerınılerınızı beklıyorum. Bu arada kızım 2,5 aylık.
Kontakay Meme reddimi yaşıyorsunuz emzik içinde benim oğlum asla emzik tutmadı her türlü denedim daha sonra bir arkadaşım emzik almış ama 4 aylık için onu tuttu biraz büyük istiyorlar demekki ve emzikle yatırıyorum birde meme reddi için bol bol ten tene temas yapın eğer yaşıyorsanız beraber duş alın bebeğinizle ve geceleri deneyin bende 1 ay kadar yaşadım çünkü çok işe yarıyor
Berra Kontakay mrb gece bır kez emzırıyorum. Gün ıcındeykende bazen azıcık nadıren alıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Çünkü çok huysuz oluyor. Şekerleme yapıyor gün ıcınde hafıf uykudan derın uykuya gecemıyor. Uykusunu almadığı ıcınde sureklı aglıyor
Berra Kontakay 4 aylık olan hangı marka bende aventın6-18 alırsam damla emzıgını tutarmı acaba dıyorum