Acelyaa Kızlar 25 günlük oğlum var çok sık kaka yapıyor normal mi hep ıkın ıkın emiyor hemen kaka yapıyor yapıyor gene yapıyor günde abartısız 15 belki daha fazla kaka yapması Ne zaman bezine baksam hep kaka normal mi bu durum
Eda-Ece Acelyaa maşallah yenidoğan döneminde benim kızımda öyleydi.Doktora sorduğumda iyi doyuyor demek ki normal dedi 👍🏻
Cicilibicili Acelyaa ay yapamaması daha kötü inan yapmak için uğraşıp gaz sancısından ağlıyolar çünkü🥲
Edaferhat Acelyaa canım benımde öyleydı 15 20 gun ıcınde doktora goturdum tahlılı temız cıktı anne sütümü alıyor pekii bebegın bana ishal oldu dedı doktor yada emdırdıgım ıcın bısey dokundu demişti sende de olabılırmı
Acelyaa Kagansmother normal yani artık endişe etmeye başladım acaba karnı mı ağrıyor diye falan düşünüyorum ıkınıyor ağlıyor falan da
elifbarcin65 Acelyaa bence sanslisinz gegirmesi gazini cikarmasi harika bisey benim bebegimin gaz problemleri basladi dun acile götürdük asiri gazi var dendi lavman yapıldı bide emzirmeden oncede sonrada gazini cikarin dendi
sarilokumumm Acelyaa ya benim oğlumda aynı acaba bir sorun mu var diye hastaneye bile gitmeyi düşünüyorum
neredenbileceksinizz Acelyaa canım bikaç güne kesilecek gazı olacak tadını çıkar 😂 sonra da neden yapamıyor diyoruz bizde yaşadık oğluşum 1 ay 14 günlük
curly_mom Acelyaa canım bizim de öyleydi sürekli kakalıydı bezleri. Sordum, bebeklerin yenidoğan dönemimde bağırsak kıvrımı olmaz emdikleri direkt çıkar, 9-10 defa da yapar. demişti doktorumuz. Aşırı su gibi mi?