hzlssmoom Gokturkum25 tahin,helva ,rezene,bulgur, bol su, dereotu,humana steal tea, kuru dut , kayısı hoşafı 🥰
Cgdmltr93 Gokturkum25 boza 👌 herşeyi denedim aklına ne gelirse. Tabletler damlalar çaylar hoşaflar. En iyi arttıran boza oldu 👍
Elfydr Gokturkum25 daha önceden olsa sana bir sürü şey sayardım. Sut çayları rezeneler bulgur pilavı dere otu vs vs ama son 1 aydır emzirme destekli diyet yapıyorum sadece duzenli ve sağlıklı besleniyorum (öğün atlamadan arada ara öğün destekli) masallah diyeyim. Hic ekstra ugrasa gerek kalmadı.
Durukusunannesii Gokturkum25 Ben 1 haftadır bestlak damla kullanyrm gözle görülür fark oldu bende sende dene istersen benmde sütüm az birsürü şey denıyorum yanında tabi rezene bulgur pilavı salep dereotu roka havuç boza hurma
Elfydr Gokturkum25 evet zaten duzenli ve sağlıklı beslendikten sonra başka birseye ihtiyacınız yok. Size tavsiyem ilk önce gidip bir değerlerinize baktırin. Vitamin eksiğiniz olmasın. Ben doğum yaptığımdan beri d vitamini b 12 ve magnezyum alıyorum. Gunde 3 ana öğün 3 ara öğün besleniyorum. Abur cuburu ekmeği unu şekeri vs kestim. Sebze ve protein ağırlıklı. Ara ogunlerimde fındık fıstık ceviz cig ama hurma kuru incir tüketiyorum. Tabi ki ölçülü avuç avuç değil. Kuru yeminleri yanında rezene cayi içiyorum. 1 adet de sade maden suyu tüketiyorum. Ve tabiki de asil önemli olan bol su ve düzenli uyku. Bu şekilde bir standart yakalarsaniz sutunuzun olmaması imkansiz. Hemde kilo vermiş olursunuz.
Gokturkum25 Elfydr bunu yaparsam kesinlikle kilo veririm hamilelikte gebelik sekerim cikti bundan dolayi cok dikkat ettim baya hasret kaldim tatliya abur cubura simdi de kendimi durduramiyorum😬😬 uyku ne kadar duzenli olabilirse 😬😬😬 şükür ama uyuyabiliyorum yine de
Giizz Gokturkum25 bestlak damla kullanın sütünüzü arttırır. 1 çay bardağı suya 20 damla günde 3 kes için. Bol su hoşaf dereotu tüketin. Tatlı tahin bunlarda süt yapar. Bebeğiniz uyuduğunda sizde uyuyun dinlenin sütünüz artar 🌸
Gokturkum25 Giizz gün içinde uyumak pek mümkün olmuyor ama geceleri uyuyorum şükür yani gunde 4 5 saat