Cmreeee_gul arkadaşlar bebeğim iki göğsümüzde de emiyordu Ama sadece Sağ tarafı biraz daHa az emiyordu iki gündür da çok huysuzlanır ve o sağ göğsüme asla emmiyor ama şoku emiyor neden acaba ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Mom9 Cmreeee_gul solu emzirir pozisyonda tutup sağ memeyi verin. YouTube da emzirme pozisyonları var izleyebilirsiniz. Benim kızda küçükken bazen solu emmezdi o şekilde yaptığımda sağı emdiğini sanardı😅 koltukaltına doğru alacaksınız yani bebeğinzi. Alttan yastıkla destekleyin
Masal_m Cmreeee_gul pes etmeden sabırla deneyin. Ama bebeğinizi de üstelemeden çok dolarsa biraz sağarsınız. Ama vermeye devam edin üzülmeyin hiç arada oluyor böyle bebekler de 💐
Hepimom Mom9 bu yontem kesinlikle ise yrqdigini dusunuyorum. Bir de gecici bi donem bu. Sonra tekrar ikisini de emiyor
Zelihalp Aynısını sağd ayaşıyorum ya solu verir gibi tutup veriyorum yada ayakta şarkı söyleyerek dikkati dağılın ca daha kolay akıyor ama pes etme illa ki aldır yoksa bir daha asla emmez bırakır sütün çekilir
Cmreeee_gul Masal_m Çok ağlıyor ya alamasa bir şekilde idare edeceğim ama ne yapacağım hiç bilmiyorum inşallah geçicidir
Cmreeee_gul Mom9 Şu an 3:30 aylık ya çok kötü şekilde alıyor ağlamasa bir şekilde vereceğim ama ağlamasına durduramıyorum ki inşallah geçicidir
Mom9 Cmreeee_gul ayakta gezerek denediniz mi? Önce gezdirin kolunuza yatırarak sakinleşiricek ninni söyleyin biraz sallayıp sağ sola gezinin. Biraz yorucu oluyo ama geçici bir süreç merak etmeyin. Sonra sakinleşince dediğim şekilde emzirin
Kumsal25 Cmreeee_gul evwt bnmde öle aıfır keyfm doktorlara diyem beslenme reddi ama kilo almış diyor dedim zar zor ellerim ameliytlık oldu artk sinir skışmasndan hala bişi demiyrlr