MNMD Annis-ogul Bizde bugün sünnetini yaptırdık. Aynısını bizede söyledi doktorumuz inşaAllah bizimde sıkıntısız bir süreç olur
MelekDoruk MNMD kesinlikle yaptırmanı öneriyorum tam 60 günlükken oldu Oğlum evet Anne olarak içimiz cız ediyor ama ileleşme ve psikojik olarak çok iyi ama kesinlikle klipsli yöntemle öneririm 5 dklık bir işlem☺️
Azat-1120 MNMD 10 günlüktü üroloji doktoruna yaptırdım hiç sıkıntı yaşamadım 2 saat bekledik hastanede sonra evimize geldik 1 numara büyük bez aldım kullandım huzursuzluk acısı kanama vs yaşamadık çok şükür
edsn1 MNMD 23 günlükken yaptırdık lohusa kafayla beni çok yıprattı bu süreç ama dikişsiz falan olunca çabuk iyileşti büyüdükçe daha zor
Goktugunannesiseda52 MNMD Benim oğlumda 21 aylık bizde havalar ısınsın yaptırcaz inşallah eşime kalsa daha küçük diyor bezden çıkarmadan yaptırcam
Digdem_ MNMD bizimkide 4 aylık doktorumuz ilk 6 ay içinde öneriyoruz dedi hem anestezi alöıyor hemde çişi daha çabuk iyileştiryor dedi bu ay sonu yaptırmayı düşünüyoruz bizde kısmetse
MNMD Digdem_ biz çok şükür yaptıtdık iyileşmeye başladık bile. Bu postu yazarken çok korkup çekinmiştim ama şimdi iyi ki diyorum. Büyük bi yük gitti omzumuzdan