ikizlerinannesi Kızlar primanin 2 numarasini kullaniyoruz 4-8 kilogram diyo benim ikizlerim taş patlasa 7 kilo olmamistir daha ama bacak kısımlarindan lastik izi oluyo sanirim rahatta edemiyo 3ü alsak buyukmu gelir onuda bilmiyorum yani kilosu bukadar dusukken 2 numaranin kucuk gelmesine anlam veremedim 3 numara cokmu buyuk gelir sizce
Dk16 ikizlerinannesi bizimki de 6 kiloya yakın ama biz normal kilosundan bir numara büyük kullanıyoruz Beze göre 2 numara ama biz 3 kullanıyoruz hatta şu 3 ler bitsin 4 e geçicez Bacağa iz yapmaması lazım
Sedaeva ikizlerinannesi bende prima kullanıyorum ama üzerinde yazanlara aldanma benim kızımda 6 6 bçk kiloyken 3 numaraya geçtim suan 7.5 kilo 3 numarada küçük geliyo bacakları hep lastik izi oluyo elimdeki bitsin 4 numaraya geçicem
Deletedmom412 ikizlerinannesi kilolara takılmayın. Kızım 2 haftalıkken 2 numaraya geçtik 1. 5 aylıkken 3 e geçtik şuan 2.5 aylık 6.500 gr 4 e geçiyoruz. 3 küçük geliyor sızdırmaya başladı.
Mer2626 ikizlerinannesi primada bende bir numara büyük kullandım diğer bezlere göre boyutu daha küçük Şimdi sleppye geçtik onda 2 numara kullanıyorum ama primanın 3 nunarasıyla aynı ebatta