Cansuyum123 Hanımlar bebeğim 32 günlük üç gün önce doktorumuz bu damlayı önerdi doğal diye ilk başta almadık başa çıkıyoruz diye. Dün sabah 8 den gece 1 e kadar huysuz olup şimdi güne de öyle başlayınca eşim almaya gitti 🤔 var mı bu damlayı kullanan ?
Pasaannesiiii Cansuyum123 bir ay 19 günlük bebeğim iki haftadır kullanıyorum etkisini gördüm fakat yediklerime de çok dikkat ediyorum
Buglemefsaamoms Cansuyum123 evet bağırsak düzenleyici gaz sorununuz varsa yanında gaz damlası kullanmanız gerekiyor daha etkili oluyor
Merveges Cansuyum123 benim bebegim 3 ay 3 günlük şuan bende kullanıyorum hala o damlayı gece 7 de mama ile besleniyor sadece manasının içine koyuyorum gazını rahat çıkartıyor daha ne kadar kullanırız bilmiyorum tabi ama bu damlayı aynı saatte vermek daha etkili oluyor dedi eczacimiz
Arasannesi Cansuyum123 gazlı bir bebeğiniz varsa baştan önlem almakta fayda var sonrası daha zor oluyor yoksa.kullanın faydasını görürsünüz yalnız bıogaıa bağırsak düzenleyicidir gaz damlası degıl yanına bir de gaz damlası kullanırsanız tam etki görürsünüz
Cansuyum123 Pasaannesiiii bende dikkat ediyorum dokunacak hiç bir şey yemiyorum Rezene çayı ile kahvaltı yapıyorum mesela iki gün aynı yemeği yesek bir gün iyi bir gün çok gazlı olabiliyor. Sizin yaptığınız ekstra bir şey var mi bunların haricinde ?
Hmyraselmstfa Buglemefsaamoms bioga damlasının yanına farklı damla kullansak dahamı farklı oluyo anlayamadıgım ıcın yazayım dedim ben simdi gunde 1dfa 5 damla kullnyrm yanına zinco kullansam dahamı etkli olur dysnz
Pasaannesiiii Cansuyum123 bi bardak su kaynatıp , bir çay kaşığı kimyon atıyorum onu da bi taşım kaynatıp tülbentle süzüyorum, bi çay kaşığında şeker atıyorum , günde iki defa ikişer çay kaşığı veriyorum, ama hergün yapmıyorum .. haftada bir iki kere
Cansuyum123 Pasaannesiiii bende onu gördüm İbrahim saraçoğlunun tarifi kendim içtim bir kaç gün etkisini görmedim. Çocuğa da veremedim emin olamadım. Damlayı sabahları mi veriyorsunuz
Pasaannesiiii Cansuyum123 biogia akşamları günde bir kez 5 damla, fakat bunun haricinde metsil damlada kullanıyorum
Ebruili Cansuyum123 biogai gaz damlası değildir bir probiyotiktir. Ben bebeğime 6 aylık olana kadar kullandım ek gıdaya geçince probiyotik desteğini yoğurt ile tamamlıyoruz. Kızınız çok gazlı ile nurse harveys veya sap simplex kullanabilirsiniz bu ürünlerden bir çok anne fayda görüyor bizde işe yaramamıştı bebekten bebeğe değişir bize zinco çok fayda etmişti ❤️❤️❤️
annecik123 Pasaannesiiii birlikte mi veriyorsunuz iki damlayı yoksa ayrı ayrı aralarına zaman koyuyormusunuz
Gzde34 berenyigit06 merhabalar bebeğiniz ne kadarlık kaç damla kaç damla kullanıyorsunuz acaba bu iki damlayı
Ececik07 Cansuyum123 düzenli aynı saatte kullanın 1 hafta da etkisini gösterir. Onunla birlikte gaz damlası kullanmanız lazım biogia gaz damlası değil bağırsak flora düzenleyici yanında nurse harveys kullanıyordum ben her bebeğe hepsi etki etmiyor deneyerek gaz damlanızı belirleyin. Gaz sorunu zaten 20 günden sonra başlıyor ondan başa çıkamayacağız dönem yeni başladı henüz
Anaogul Cansuyum123 bio gaz damlası değil bağırsak florasını düzenlemeye yardımcı olur probiyotik gibi
Anaogul Cansuyum123 hergun ayni saatte kullanın ben nurse harveys gaz damlasiyla birlikte kullaniyodum