hayatbuiste Iki çocuğum oldu, ikisinde de memeyi kendilerinin bıraktığını görmedim. Doyduğunu hissedip bırakan bebek var mı sahiden. Benimkiler uyurken bile memeyi ağzından düşürmez
Aselinnannesii hayatbuiste Benimki de başta sürekli böyleydi bırakacak gibi olmayınca ben çekiyordum uyuyordu çünkü sonunda yataga koyunca da uyaniyordu meğer doymuyomus 🙄 ama simdi memeyi tam boşaltana kadar bekliyorum sonra birden kendisi birakiyor geri çekiyor kendini ve uyuyo
Mrs_Ladybird hayatbuiste asla 😂 bir gün denedim 2 saat durdu meme de emdi emiyor kusuyor devam ediyordu ki bıraksam hala devam edecek aralarda kısa kısa uyudu ne zaman doyduğunu anlayacak merak ediyorum 3. Aylık olacağız
Agustosbocegi hayatbuiste aynı hiç bırakmıyo ama artık anlıyorum emdiği zaman çekişini . emmeyi bırakınca küçük dil darbeleri atıyo sadece memeyi hafif çekince pat ağzından düşüyo
Feyzaness Ah aradığım post . Asla ama asla bırakmıyor , bu yüzden doyup doymadığını bile anlamıyorum , doyunca bırakır dedikleri bebekler nerde acaba 🥰🤣😁