2020minikkus Sinirimden gülüyorum artık yoksa kafayı yicem resmen uyumayı unutmş bi bebeğim var tüm düzen dğişti düzen bile kalmadı herseye ağlamalar ben artık zombi oldum uykusuzluktan. Geçer mi bu atağı atlatırmıyız sağlam cıkarmıyız bu savastan 😀😀😀
Yasemila 2020minikkus ben çıktım çıktım da sor bakalım nasıl çıktım 😂 3.5 aylıkken başladı 5 aya kadar sürdü Allahım gece 3 4 uyanır 2 saat oyun ister uykuya dalamaz ben yatırırım o kalkar. Gündüz uykusu olur hep huysuz bir an hiç bitmeyecek sandım 😂 5. Aya girince yavaştan düzeldi en azından 6.30 7 de kalkıyor
OncedenGurme 2020minikkus nedense biz rahat atlattık 4 ayı 🙈 ara sıra beni reddetti, kucağımda durmadı filan. Onun haricinde pek sorun yaşamadık 🙈🙈
Leylamoms Ben çıktım geçiyor çok şükür. Gecene kadar kafaya huni takıyorsun ama sonra güllük gülistanlık 💃💃💃
2020minikkus Leylamoms uyku düzeni oldu mu atak sonrası daha güzel düzen yaparlarmış öyle duydum bizim uykumuz cok güzeldi suan berbat oldu
Minik_mucizemm 2020minikkus off bizim 1 gün var ama bakalım sanki daha uzun olcakmis gibi hiç düzelme yok🙄sizinki tek sıkıntı uyku mu beslenmesi nasıl