Adige3062 Gunaydin kizlar 6 aylik bebekler gundekac uyku uyuyor? Biz bir sabah bir öğleden sonra bir sekerleme yapiuora ama gece saat basi uyanan kizim derin uykuya gecemedigi icin bu ara 20 dk bir uyanıyor diş desem bakiyorum damaklarda bisey yok beyazlama şişlik vs bu gundur cok huzursuz 😬🥺🥺
Gokdeniz-33 Adige3062 yedinci ayı bitirdik, normalde saat 9-10 dan sabah 6-7 ye kadar uyuyan bebeğim son bir aydır gece 3 kez kalkıyor emiyor geri yatıyor, uykum bölündüğü için ben de zombi gibi geziyorum, bütün düzeni bozuldu diş olabilir atak olabilir ben de tanımlayamadım daha 😬😞
YasemiNYagmur1 Adige3062 sabah 8.30 da kalkar gün içinde 2 uyku yapıyor genelde. Akşam 7 de de gece uykusuna geçer en geç 8 i bulur
sevimlienerji Adige3062 6 aylık bebeğim gündüz 3 defa uyur yatınca 2 saat kadar uyuyor. Geceleri de 2 defa uyanır.bebeginize Iyi geceler çayı icirmeyi denediniz mi hiç yada kendiniz melisa çayı için çok faydası oluyor
Eslembaby-Cennetmomy Adige3062 benim kızım iki ya da uç gündüz uykusu uyuyor gece de 10 11 saat uyuyor ama 2 3 defa uyanıyor diş çıkarıyor bakalım ne zaman ucu görünecek
Aysun92 Bizde 6 ayligiz gündüz uykuları toplasanız 2 saati geçmez eskiden geceleri 3 4 saat uyurdu şimdi 2 saatte bir kalkıyor nerdeyse bende dişe yoruyorum ama bizde de daha hiç dis yok
Gokdeniz-33 Adige3062 bana 2,3,4 kez bile ağır geldi artık 😱😬gerisini düşünemiyorum fakat her saat başı kalkan bebeği olanları okudum burada, Allah hepimizin yardımcısı olsun zor zanaat bebek bakmak, çocuk eğitmek ve çağımızda gittikçe zorlaşıyor.
Adige3062 YasemiNYagmur1 aksam 7 bizim icin cok erken oluyor uyumaz o saatte 8bucuk 9 buguk arasi geciyor kizim da
2506 Adige3062 biz de 6. Ayı bitiriyoruz ve eski uyku düzenini nasıl özlüyorum.. geceleri sürekli bi ağlama haliyle uyanıylr nerdeyse her saat bası . Yanıma alıyorum ve sürekli uyanmaktan yıldım 😢 diş dedim ama baktığımda hic bişey yok. Ama belirtileri salyası , kasıması baya var
esra89 Adige3062 bende uyku eğitimi kitabı var 6aylık olunca akşam şekerlemesini kaldırıyor 7kalkış 10 tekrar yatıyor ortalama 1.30 saat 11.30 geri kalkış 14.30 tekrar uyku 16.00 kalkış 19.00 gece uykusu benim bebeğimde 5.5 aylık hemen hemen uyuyor bu saatlere ama o genelde 2 şer saat uyuyor gündüz akşam 7değil 8 8.30 gibi yatıyor