Merveeflinakyz ah kuzum ah , 22 aylık oğlumda aynılarını çok yaşadım. Doğduğu günden beri ayakta sallanmaya alışmıştı. Hak veriyorum ona hatayı ben yaptım. Oğlum 1 yaşına girdiğin de kendi isteğim ile bir daha hamile kaldım , daha sonra karnım iyice büyümeye başladı ama bi gör hala sallıyorum , hele 1 yaşına bastı asla kendisi uyumadı saatler salla salla artık sallayarak uyutmak bile çare olmuyordu çok inat ederdi. Artık onu ayakta sallamaktan topuklarım yara olmuştu kanıyordu bildiğin çünkü o kadar çok ayakta sallanma hastası bir bebekti ve İnan 24 saat ayakta sallamayayım o 24 saat ayakta kalırdı. Daha sonra geçen sene kasım da kızım doğunca oğlumun bakımını babası üstlendi. Biz kızımla bir odada onlar babalı oğullu bir odada. Eşim dedi artık sallamak yok yeter , ama gel bide bana sor ana yüreği o ağladıkça kızımı göğsüme alırdım onu ayağıma öyle uyuturdum ikisini taki Aralık ayında eşim noktayı iyice koyana kadar.
babası uyku saatine 1 veya yarım saat kala odaya götürdü , ben hiç gitmedim yanına. Odaya gidince bi 10 dakika gönlünü yapar güldürür gıdıklardı. Daha sonra ikisi birlikte yatağa geçer , babası kollarının arasına alırdı. Işıkları kapatır telefonu kapatırdı. Oğlum ağlar beni çağırırdı ama gitmedim, 1 hafta çok zorlandık ama Allah eşimden razı olsun, onu yanına yatıra yatıra ayakta sallanmayı unutturdu. Hatta şimdi uykusu geldiğin de battaniyesini alıp yere yastık atıp uykuya geçiyor, eşiniz yardımcı olur mu bilmiyorum ama, rica edin ondan ; akşamları uyku zamanında o alsın bebeğinizi , götürsün odaya , sen hiç gitme ağlasın bağırsın , İnan bana sen yanlarına gitmeyince susacak, çünkü onların eziyeti bizlere , bizler kıyamadığımız için bilerek yapıyor bebekler . İlk 1 hafta zorluk olur ama İnan bana , senin onu uyutmayacağını anladığı zaman vazgeçecek ayakta sallanmaktan