Mom076 Bugdu suan 5ay 19 günlük ıkı hafta once gıttıgımızde 7450 gramdı dun gıttıgımzde 7800 gramdı yane yaklaşık 500 gram alıyor aylık olarak
psikolog-anne Bugdu 6,5 aylık, yaklasık 9.300-400 gram arası sağlıklıysa kuzucuk kilosuna takılmayın lütfen. İlk aylar 1 1.5 kilo aldı her ay. 3 kilo doğmuştu. Şimdi git gide azalıyor, bu ay 500 gram almış
BusraBal 4 buçuk aylık 6 kg. Her ay 700-800 arası alıyordu. Bu ay 400 almış. Gece emmesi azdı gece bi öğün mama başladım bakalım kilosuna farkedecek mi. Sağlık problemi yoksa kilosuna takılmayın beni çok korkuttular sütüme yansıdı hep şuan umursamıyorum.
Meva_2020 Bugdu 9aylık 11 kilo 75 cm boyu . Hiç kilo aldı almadı umursamadım şuana kadar . Yemedi nolcak bunu sevmedi ne yapıcaz demedim. tavsiye ederim takmayın her türlü büyüyorlar .
FrdCN Bugdu 4 ay 5 günlük 6100 gr. Sadece anne sütü veriyorum kilo sağlık değildir yeter ki keyfi yerinde olsun hareketleri gelişimi normal olsun. Çevremden çok baskı gördüm mama ver mama ver diye doktorumuz hayır kesinlikle gerek yok dedi ve vermiyorum. Tabi mama kötü birşey değil ama çocuk çok sık meme istemiyorsa gerek yok bence sağlıklı olsunlar yeter ki