Meryemmemis 3 ay 9 günlük oğlum aksam 19.00 19.30 gibi gece uykusuna gecıyor normalde 12 de uyandırıp karnını doyuruyordum. Doktorumuz kendı uyanmasını bekle dedi saat 3 e gelıyor hala uyanmadı kıyamıyorum bu kadar aç bırakmış olmak beni suclu hıssettırıyor napmalıyım sizce uyandırmalımıyım? Buarada bebegim 6 kilo gunduz 3 saatte bir 120 cc mama ıcıyor sutum cok az ortalama 30 cc falan anne sutu alıyor
VelardaEdiz Meryemmemis uyandırmadan besleseniz rüya beslenmesi deniyor hatta 12-1 gibi yapabilirsiniz
Deren_Hatun Meryemmemis o uyanana kadar uyandırmayın bu günleri mumla ararsınız sonra çünkü sonrasında hep alışıyor ve gece kalkıyor ama alışmaz da emmezse öyle gider uyur sizde uyursunuz :)) acıkınca nasılsa uyanacak
Kmsal78 Meryemmemis Ahh bacim delimisin sen yat uyu o uyurken ne bekliyorsun haline sukret banada doktorum oyle dedi uyanir kendisi ac olunca dedi uykudayken ver almiyormu
Meryemmemis Woody cansugn VelardaEdiz Deren_Hatun Kmsal78 Kuzey-41 Gönderiyi paylaştıktan 2-3 dk sonra uyandı ne ağız varmış bende dedım 😂🤭 Ya ana yüreği mi desem acemilik mi desem buara bide yetememe duygusu var herşeyde kendimi suçluyorum içim rahat etmiyor deli gibi uykum olmasına rağmen çocuk aç diye uyuyamadım resmen 🤭
Kmsal78 Meryemmemis Ahh cano seni anliyrum ilk basta bende oyleydim doktor soyleyene kadar uyu sen rahatina bak minik zaten uyandirir seni 😍
Mervemtlr1310 Benimde bebeğim 3 ay 10 günlük bizde 7 buçuk gibi uyuduk daha yeni uyandık, doktorum 6 saati çok geçirmemeye bak dedi fakat ben doyduğundan eminsem uyanmasını bekliyorum değilsem 6. Saatte uyku arası emziriyorum
Gunesay Meryemmemis merhabalar aynı uyku durumu benim bebeğimde de vardı taa ki özel aşıları olana kadar. Dokturuma sordum geceleri uzun uyuyor diye. Karışma dedi çünkü bebeklerin artık kan şekeri düşme eğiliminde olmuyormuş üç aylık olunca. Bırakın rahat rahat uyusun bebeğiniz. Ben o günleri özler oldum. Şimdi saat başı neredeyse kalkıyor 🙈