ecemm-6161 gamzervaybulut canım ağrı olabilir eğer cok ağlarsa kulak agrısı dan aglayabilşr dikkatli ol
pamuksekerinannesii gamzervaybulut hergun banyo oluyoruz hergun kaçırıyorum cikarsamda kaliyordur cok şükür agri yapmadi ama agrisi cok sancılı olur kendimden biliyorum enfeksiyon yapiyor aglarsa dikkat et ama birşey olmaz yahu ☺️
balpetegimm ecemm-6161 sancılanabilir sarı sıvı gelebilir o kulağına sütünüzden 1 damla damlatın inanın sancısını alıyor..
gamzervaybulut Ygz öyle tabiki ama ilk çoçuk olunca bide tecrübesiz ve çevredekilerde aman ha kulağına su kaçmasın diye korku verince insan tedirgin oluyor 🙁
Ygz gamzervaybulut endişelenmeyin anlıyorum sizi 🙃 Hem su kaçsınki icindeki pisliklerde çıkmış oluyor
EbSaYus Her banyodan sonra ben kulağını ağzımla çekiyorum biraz kaçmışsa yada su kalmışsa diye içinde hemen hemen her gün duş aldırıyorum şuana kadar bir problem yaşamadık şükür annemde bize öyle yaparmış 🙈🙈
Gamycan EbSaYus kulağını o şekilde çekme naçizane fikrim …sen biirsin ama… bebeklerin kulak içleri bizimki gibi kıvrımlı değil düz…o yüzden su girse bile orda kalmıyor çok kaçtığını düşünürsen kulak üstüne yatır azıcık…🤗
EbSaYus Gamycan Fikriniz için teşekkürler şiddetle çekmiyorum zaten biraz az çekiyorum fazlalık geliyor zaten yinede tavsiye için teşekkür ederim 😇