Chonsan Pek anlamam ama kızlar maksat muhabbet olsun bebişler ne burcu ve karakterleri nasıl? Benim oğlum AKREP aşırı huysuz ve sürekli aç doymak bilmiyor hiç 🥰🤣
Mom0911 Chonsan hahah aynı ben , bende akrebim 😁☺️ Çok kıskanç , inatçı , kinciyim. Sürekli 24/7 birşeyler yiyorum ama iskeleto gibiyim 😂
Kizcemm_20 muhammed_eminin_annesi muhammed Emin’ler hep oluyor kardeşim de öyleydi benim kızımda Aslan çok huysuz bi bebek 😅🥰
Mom0911 Chonsan benim oğlum oğlak çok sakin sessiz 😁🐻kendi kendine oynar oturup anca acıkınca gelip yapışır bana😅
Duru_35 Chonsan 20 aylık ikizler burcu kızım aşırı nazlı, değişken ruh hali,hiç oturmuyor, her saniye birşeyler yapmak istiyor ve gündüz uykusu sıfır 🤷😁
gozpariltisi Chonsan oğlum oğlak yükseleni koç acayip inatçı buyumuste küçülmüş sanki istediğin kadar komiklik yap o canı isterse ve uygun görürse gülüyor ağır abi modları anlatmakla bitmez yandım ben 🥰🤣
Seraysarp gozpariltisi ay benim oğlumda oğlak dediklerinizin aynısı bizdede var burçlara inancım yoktu ama doğru mu acaba 😂
416767 Chonsan terazi Burcu oğlum çok hareketli çok sevdiriyor kendini 😁 ama bir o kadar da inatci ve istedigi olmadığı zaman aglak bir bebek oluyor yanlizligi sevmiyor yanında oyun arkadasi arıyor
bjkesra1903 Chonsan Oğlum BOĞA Burcu. genelde çok Sakin, iştahlı, İnatçı bir bebek ama çabuk sinirlenip acayip tiplere bürünür sonra da hemen unutur şebeklikler yapar 😂
miniktosbagam Chonsan Yay burcu benim canımın içi yaa dünyanın en şeker burcu 😍 çok güldürür beni çok komiktir eğlencelidir anlayışlıdır özgürlüğüne düşkün bulunduğu ortama çabuk ısınan dünyalar tatlısı kurban olduğum 🧿👶🏻😍😍
asz miniktosbagam benim büyük oğlumda yay(12 yaşında)çok şanslısınız .bunu söylemek için yorum yapayım dedim.
pogcayanakannesi Chonsan yay burcu oğlum huysuz ve hemen istediği olsun istiyor. Acıktığında meme acık olmalı😂 evdr tek göğsüm açık geziyom bazem😂😂 ve uykusunda rahatsz edilmekten hiiiçç hoşlanmaz dokunmicaksin kesinlikle😂