Blt-0505 4 ay oldu doğum yapalı hatta geçiyor spnal sezeryan ile doğum yaptım belimden yapılan iğnenin yeri hala acıyor elimi koyduğum zaman hissediyorum bunu yaşayan oldu mu geçici bir durummu acaba bilgisi olan ?
2balbiranne Blt-0505 kızım 13 aylıkken hala ağrısı ilk günkü gibiydi tekrar hamile kalınca bir ara aklıma geldi baktım geçmiş acısı 🙄 yine aynı iğneyi olacam ve yine sene geçse de acısı geçmicek😬😒
sun88 Blt-0505 oyyy ben ne çektim ondan 😩😩 6. Ayımda adet oldum 7. Ayımda o avı geçti canm. İnşallah seninde çabucak geçer. Yatakta dönemiyorum bile sırtım çarşafa değince dahi acıyordu çok kötüydü
Suyagmur Blt-0505 kizim yedi aylik olcak halen duz biyere degince hissediyorum diger bel agrilarida cabasi
Blt-0505 2balbiranne ya bende onu düşünüyorum tekrar doğumda yine aynı yerden iğne olunacak çok irite oluyorum 😑
Blt-0505 sun88 senin durumun daha ağır geçmiş o denli değil ama yinede rahatsiz ediyorum ben kırkım çıkar çıkmaz ağdet gördüm ama geçmedi
Prenses_annesi22 Blt-0505 ah cnm o ıgne hytmı bıtırdı bnm 3ay oldu ne egılenılyorum ne yatakta dönenılyorum nede oturup kalkabılyorum sankı butun kemıklerım kırılmıs ıcıme batıyorlar resmen 😔 hftaya doktora gıdıcem