Karakuzummm Arkadaşlar bebeğim akşam olunca belli saatlerde ağlıyor bazen bende o yüzden her ağladığında meme veriyorum o zaman susuyor ama sürekli meme vermek iyi değil diyorlar napayım ya yavrumun karnı şişip rahatsız olmasın çok emdiği için
EgEsra Karakuzummm bizimde aynı sıkıntımız var canım, doktorumuz ağlasın verme tiryaki olmus diyor. Ama mümkün degil susmuyor öyle kolay degil dediği yani. Çaresi pek yok gibi bir süre böyle devam edecegiz
K1996 Karakuzummm gazı oljbilir canım benim bebeğimde 40 ı cıkınca her gece 7 gibi baslar 12 1 e kadar hiç susmadan kac kere hastaneye gittim gazı var diyip göndermişlerdi masaj yap bol bol gaz damlası kullanabilirsin
Rzgr Karakuzummm bebeginiz atak doneminde olabilir. Oglumdan hatirliyorum 40ı cikmisti her aksam kesintisiz 6 da baslar 7 ye kadar aglardi. Sonra duzeldi. Emzirin ne olacak daha cok kucuk. Ben tiryaki oglumu 23 aydir hala emziriyorum.
Gzmkrm Karakuzummm ver canım ver hiic bişi olmaz 4,5 aylık bebeğim şimdi keşke yine ağlayınca memeyle sussa ah o günler ne güzel gunlerdi
EgEsra Karakuzummm 4 aylık oğlum var. Sadece emiyor, geceleri özellıkle saat başı diyebilirim sabaha kadar. Çok yorucu bir durumdayım 😔 napalım sağlıkları iyi olsunda biz uykusuz kalalım😊