Gokceylul Bebeğim 11 aylık, ateşi var ama şöyle ki vücudunun üst kısmı daha sıcak göğsü sırtı yüzü. Belden altı daha soğuk hatta ayaklar soğuk normal arası diyebilirim. Neden sadece üst taraf sıcak..
efelim Gokceylul merhaba geçenlerde bizdede oldu 3gun ateslendik ama yuksek ates kulağında kızarıklık var dedi dr 3. Gunun sonunda ates bir kerede düştü ve vucutta kızarılar cıktı meğer 6.hastalık geçiriyormus ama ates düşüp döküntü başlamadan anlaşılmıyor
BenMathilda Gokceylul Ateş o sekilde oluyor tabiati gereği Kan dolaşımı ile ilgili bir durum, dolaşım sisteminin daha hızlı çalıştığı bolgeler daha sıcak oluyor.. Cok gecmis olsun
Gokceylul efelim çok geçmiş olsun canım. Ateş çok can sıkıyor.. tam olarak nesi varmış kuzunun anlayamadım ama normal mi bizim de yaşadığımız
Gokceylul BenMathilda çok teşekkür ederim canım. Şuan kontrol altında tutuyoruz geçmezse doktora götürücez
efelim Gokceylul viral enfeksiyon olan bir hastalıkmıs adı 6.hastalık muhtemelen uçuk olsn biri öptü ise geçebiliyormus 3 gun ateslendi sonra vucudunu kızamık gibi lekeler bastı sonra yavas yavas geçtiler. Siz atesi komtrol altında tutun yukselirse ılık kompres yapın dolven ve calpolu dönüşümlü verebilirsiniz yinede doktorunuza danısın tabiki☺️ Ben tecrübeme dayanrak fikir vermek istedim☺️