Sedaari Bebeğim 24 günlük 1 haftadır kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor gaz sancısı var galiba damla kullaniyorum ama işe yaramıyor😩😩
minnosum25 Sedaari masaj yapn karnına bacaklarını bisiklet çevirrgibi çevirin her yediğiniz yemeğe kimyon atın gaz yapacak şeyler yememeye çalışın kolik olabilir doktorunuzla görüşüp başka damlaya geçin ayağına sıcak yakmayacak havlu koyun yüzüstü yatrn buda rahatlatacaktır
ZuleyhaG Sedaari kimyonnn icirinn kızım 2 aylık birinci aydan bitti sancisi hiç olmadı sonra çok şükür
Anec_2020 Sedaari denedin mi bilmiyorum ama nurse harveys damla var doğal bi damla bizimde gaz sorunumuz çok oldu ama Allahın izniyle rahatladık çok iyi geldi ama kullandıktan bir iki gün sonra rahatlamaya başlıyo yani direk etki etmiyor tabi
Anec_2020 Bide gazı olduğu zaman karnına bezi hafif ısıtıp koyabilirsin öyle de çok rahatlıyodu benim kızım
birfincantuzruhu Sedaari canım her bebekte aynı etki olmaz sen bebeğine verme sakın mümkünse kendin iç sütten ona gecer
Selininannesi1609 Ben elektrikli sobanın önüne yatırıp karnına sıcak havlu koyuyodum ayaklarını sobadan tarafa getirip ısındıkça gazı çıkıyodu üzerinde ört zaten daha 20 günlükmüş yenidoğan lar sıcağı sever 😃
sebnemrah Sedaari bize birtek relactaz fayda etti bir de sabah akşam bir çay kaşığı zeytinyağı verdim sende kendine özen göster emziriyor isen sende gaz yapcak bir şey yemiceksin Allah yardımcın olsun
Esrayd Sedaari biz de 20 günlüğüz benim kızım da çok ıkınıyır kıpkırmızı oluyor aslında kakasını da yapıyo ama tam rahatlıyamıyo. Bende nurse harveys damla kullanıyorum 2 gündür bi fark yok gibi reçete de 1 haftaya etki gösterir yazıyor bakalım deniycem