Aybuusss Oğlum 3 aylık wee baby nin emziğini kullanıyorum sürekli ağzından düşüyor ve uyanıyor avent almaya karar verdim ama hangi modelini almalıyım bilgisi olan tavsiyede bulunabilir mi birde 3 aylık ama 6 18 alsam çok mu büyük gelir
ayseadem Aybuusss 6 18 kesinlikle almayın 14 aylık kızım bile tutamıyor o kadar büyük ki kusacak gibi oluyor 0 6 ultra air karanlıkta parlayan modelini kullanıyorum sadece uyurken verdiğim için gece karanlıkta parlıyor hemen bulabiliyorum 😅
Melisasey Aybuusss avent ufak bi emzik değil zaten bence alma benim oğlum 3 aylık bana hala büyük gibi geliyor
Bulutyumurta ayseadem bizde avent 06 kullanıyoruz 6 aylık olucak değiştirelim dedik 6 18 alalım diyoduk cokmu büyük hangisini vericez ki
sanye_1907 Kızım doğduğundan beri ayına göre aldım hep emziklerini ultra air da ultra soft da çok iyi çok memnunum ama ayından büyük almayın ayı neyse onu alın
ayseadem Bulutyumurta kesinlikle almayın bizim elimizde kaldı hatta bununla ilgili bir post açılmıştı alan kimse memnun kalmamış
Bulutyumurta ayseadem emerken cık cık acıklığı gibi ses cıkarıyor bide bazen damaktan düşer gibi kısa geliyor sanki sizdede böyle oluyormu
ayseadem Bulutyumurta gün içerisinde hiç vermiyorum sadece uykuya dalmadan önce uyuduktan sonra çıkarıyorum hiç dikkat etmedim canım ama normal tutuyor dediğim gibi 6 18 ucu aşırı büyük kızım kusacak gibi oluyor ucuz da değil bence almayın alıp da kullanan hiç görmedim diyebilirim etrafımdaki herkes de avent kullanıyor kimse memnun değil 😐
Kckbsbeyhn Merhaba anneler bibs emziklerini kullanan varmi acaba? Bebeklerin hemen adapte oldugunu anne gogsune benzedigi icin bana tavsiye ettiler.ben Nuk damakli kaucuk emzigini aldim ama bi kac saniye sonra atiyor.kullananlardan bilgi lutfen