Piko78 canım 3,5 aylık benimde oğlum. Bi dönem bizimde öyleydi 10 dk uyuyordu sadece nasıl dayanıyor uykusuzluğa diye konuşuyorduk eşimle. Ben akşamları çay yapıyordum rezene kimyon ve anason 2 tatlı kaşığı kadar ondan versiyordum arada da calpol önce calpolu kestim tamamen şimdi çayıda kestim yine öyle aman aman uyku düzeni yok ama yinede geçte olsa uyuyor 3-4 saatte bir uyanıyor. Bi hesap takip ediyorum diyor ki sabah 6-8 arası uyandırmak lazımmış 2-2:30 saat sonra ilk gündüz uykusu 2 saat erken uyansa bile tekrar uykuya döndürmek gerekiyor 2 saat sonra 2. Ci uyku yine 2 saat uyuyacak uyumazsa gerekirse 45 dk olsa uykuya döndürün diyor en son uyku akşam 6 da bitecek oda 45 dk- 1 saat olacak fazla değil 8-9 da akşam uykusuna geçecek günde 3 uyku ayına göre. Ben de ayarlamaya çalışıyorum gündüzleri 10 dk olan uykular da 1 saate çıktı ben geri döndürüp 2 saate tamamlıyorum. Geceleri nide etkiledi daha iyi uyuyor artık ama saat düzenini kuramadım 8-9 gibi uyuyor gece uyanıyor 2-3 saat döndürmeye çalışıyorum