Mom076 Kızlar ev yapımı yemek yaptım bugun yemedı agladı ama hazır verdıgımde bıttırıyo bebeklerı boyle olan anneler varmı sızce neden yemıyordur ev yapımı yemekleri hazır olan hersey yıyor
Beyzard Mom076 pardon ev yapimi yemek derken. Ne gibi yemek. Hazir yiyor derken hazir ne veriyorsunuz
Mom9 Mom076 ek gıdayı sebze ve meyvelerle başlayın. Ek gıda demek kavanoz mama vermek demek değil. İçinde katkı maddesi olduğu için hoşuna gidiyor maalesef
Bal-Kaymak Mom076 kavanoz mamalar şekerli oluyo tat var onlara alışınca evde yaptığını yemez☺️ patates havuç haşladım yazmışsın ya öyle benim oğlum da yemiyor. Anne sütü kat biraz içine ezdikten sonra öyle biraz kıvamı yumuşuyor belki yer
nurus91 Hazır derken ne veriyorsun? 5 ay 18 günlük bebeğin ev yemeğinden kastın ne? Kendinize yaptgnz yemekler mi
Mom076 Kuroneko yane hazır ek gıdalar ıcın dıyorum bugunde havuc patates haşladım püre halıne getırdım yemedı ama hazır gıdaları yiyor
Mom076 Beyzard anlayacağınızı sanmıştım çünkü 5 ay 18 gunluk bebek kurufasulye yıyecek degıl tabıkı ek gıdadan bahsedıyorum
Mom076 Mom078 cok saolun cok ıyı anlatmıssınız bır sız anlamışsınız sanırım oyle yazınca anlaşılır dıye sanmıstım ama kımse anlamamıs galıba
Mom076 Mom9 4 buçuk aylıkken püreleri vermeye başladım doktor söyleyince bende azar azar verdım ama sımdı evde yapınca yemiyor maalesef
Gaffar93 Mom076 içine birazda pirinç koyup 3ü birlikte haşlayıp püre yapın üstünede zeytinyağı gezdirip deneyin yada havuç kabak pirinç vb haşlayıp püre yapıp deneyin.
Beyzard Mom076 yazidiginiza siz bi bakin kendiniz anlayabikiuormusunuz birde insanlari tersliyorsunuz ne yaparsaniz yapin ya
Mom076 Eloska sebze olduğunu bılıyorum tabıkı 😂bılerek zebze yazdım klavye dırek oyle yazınca düzeltmedim
Mom076 Beyzard kusura bakmayın tabıkıdr terslemiyorum kımse ne haddime sız sorunca şaka amaçlı oyle yazdım kesınlıkle terslemek amaçlı yazmadım
Mom076 Bal-Kaymak öylemi teşekkür ederım bunu bılmıyordum o yuzden yemıyor demekı demın yıne verdım agladı yemedı mama yapıp verdım içti
ozgelin Daha 5 aylık hazır gıdayla başlamanız yanlş olmuş 😔 5 ay zaten tadım ayıdır nedn hazır kullandınız sebzeyi meyveyi ezip tattrmanız yeterliydi
Mom076 ozgelin doktor söylediği ıcın verdım yoksa bende vermezdım vallah küçük olduğu icin ama 4 bucuk aylıken tadımlara basladık sonra sonra verdım yedı