Nuryalcndag Hatay Antakya'da olan kızlar, bebeğinize mama veriyorsanız mamayı size verebilirim,sadece 3 kez yedirdim bebeğime süt alerjisi teşhisi konduğu için artık mama veremiyorum,isteyen varsa iletişime geçelim? Ufak bir dua alsam yeter 🤗
Nuryalcndag 2prenss_annesieliff_ merhaba elimdeki mama 1 numara 400 gr,10 gün önce açmıştım doymadığını düşündüğüm zamanlarda veriyordum,20 gün daha kullanılabilir,bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum, işinize yarayacaksa verebilirim.
2prenss_annesieliff_ Nuryalcndag tesekkur ederim mama kullanmiyorum ben 😊ayni sehirdeyiz diye yazmak istedim 😄😐
Nuryalcndag 2prenss_annesieliff_ Aaa ne bileyim yazınca bende mama ihtiyacınız var sandım 😊nerede oturuyorsunuz? 😊
2prenss_annesieliff_ Nuryalcndag tesekkur ederim esenlik mah. Oturuyorum gürkan dugun salonunun oralarda siz ?
Nuryalcndag 2prenss_annesieliff_ benim evim aslında burada değil tekirdağda ama bu sene buradayım ailemin yanında,onlarda akasya dalar,esenliği biliyorum Antakyalıyım canım😊çarşıya yakınsın ne güzel 😊