ozlem07 Merhaba hanımlar benim kızım 19 günlük gaz sorunu yaşıyoruz gazlı yemek yemiyorum rezene çayı aldım simplex damlasını kullanıyorum bebek yağıyla masaj yapıyorum ama ne yaptıysam 3 gündür uyumuyor lütfen yardımcı olur musunuz
Sevilay80 ozlem07 canım ben butun gaz ılaclarını kullandım en son care maflor turuncu damlada cozum buldum probıyotık zaten o damla sukur rahatladı bebegım suan 4 aylık
Sevilay80 ozlem07 kımyon cay ı ıcebılırısn canım anne sutu alıyorsa bebegın sutten gecer eger mama veriyorsan da bebege 1 cay kasıgı verebılırsın bana doktorum ver demıstı
KUMSAL2020 ozlem07 Valla bende rezene papatya açı kendimde içiyorum onada veriyorum kimyonda iyi gelir diyolar sen kendi yemeklerinede kat bende alacam
toprakayazz ozlem07 valla benimde kullanmadığım ilaç kalmadı en sonunda süt peynir yoğurt ve bunları içeren herşeyi yemeyi kestim çok şükür geçti. Bazı bebeklerde rezenede gaz yapabiliyor
KUMSAL2020 Sevilay80 Ya bende maflor kullanıyorumda bugün baktım dibine geldikçe sanki şekerlenmil gibi vermedim bozuldumu anlamadım
Sevilay80 ozlem07 canım doktorunla gorus o sekılde kullan ama. ben 1.aydan beri kullanıyorum zaten probıyotık damla doktor vermıstı
Sevilay80 ozlem07 o zman kımyon cayı yap canım ıc sutten gecsın gazını alır sabah aksam yap ıc Bı cay bardagı
gamzervaybulut KUMSAL2020 bende ilk aldığımda alta şekerlenmiş gibi bi tabaka vardı ilk aldığınızda nasıldı
KUMSAL2020 gamzervaybulut İlk aldığımda duru su gibiydi şimdi ise içinde nokta nokta bişeler çıkıyo işte şekerlenmiş gibi
dontsleppyunhappy ozlem07 canım internetten araştır, tamany wind salbe gaz kremi, alman markası. Onu bulursan al, hayatın kurtulacak. Geçen bende yarım vardı, öyle gazlı bir arkadasıma verdim, teşekkür etti, bebeği o gece rahat uyumuş, onlarda uyumuş.