Defne123 Ozlem43 benim de bebeğim 1 aylık 1 aydan sonra başlamak uygunmuş emziğine pekmez sür ver birşeylere batır çok olmamak şartı ile ben öyle başladım yavaştan alışacak tutuyo bir iki dakika sonra atıyo ama alışması lazım 😂🤗yoksa işimiz var
Defne123 Ozlem43 dili ile dışarı atıp öğürüyor ama alıştırcam kararlı ol bi tutuyo atıyo falan ama alıştırmaya kararlıyım pes etme
Sevnurr Ozlem43 Bende burada bekleyeyim 🤗 Aventin bütün emziklerini denedim kanul etmiyor saatlerce emiyor beni uyurken kullanıyor emzik niyetine
Defne123 Ozlem43 evet tam emziriyorum yatağına koyuyorum gözlerinş açıyor hemen emziye pekmez batırıp veriyorum tutuyo dalıyo maşallah alılıyo galiba
suzinakpesrev Bakkal emzigi denediniz mi? 49. Gundeyiz ve 11 tane emzik denedik ayri ayri. Bugun son olarak Afyondan siparis ederek getirttigim bakkal emziklerini deneyecegim. Tutmazsa daha da emzik yok.
Serap5252 suzinakpesrev phlısp avent ultra soft denediniz mi anne memesine en yakın memeymiş bir kerede tuttu benim çok rahatlık
Erdemim Ozlem43 değişik değişik deniyeceksiniz kimi damaklı tutuyo kimi kiraz uçlu. Benimki avent soft u tuttu
Aybuke35 Benim kızda philipssin emziğini almıştım birtek onu emiyor o da çok ağır tutamıyor düşüyor aynı uçlu başka emzik bakıyorum netten ama uçlarının resmi yok hiç birinde sinir oldum. Buarada emziğin ismi Philips Avent Soothie Yalancı emzik e bebekte 2li 45 tl şuan
Dzehra Ozlem43 bıkmadan vermeye devam edin alışacak elbet yada ucuna tatlı birşey sürebilirsiniz böyle midesine bile inmeyecek kadar hemen dili tatlansinda tutsun diye böyle böyle alışır ben öyle yaptim
Muhammedalim Ozlem43 vermeyin emzik ya kolik degilse eger, biz meme reddi yasadık emzikle artık vermiyorum huysuzlandıkca memeye götürüyorum azar azar emmeye basladı👍🏻
Metindamla Muhammedalim ben de vermiyorum emzik ama sakinleştirmek çok zor oluyor siz nasıl sakinleştiriyorsunuz emziksiz
Ezgicetiinn Ozlem43 ben e bebekten almistim cok memenunum baska bi tane almistim onu almadi , e bebekten aldigimi emiyo. Ve meme reddide yasamadik uykuya dalacagi zamanlarda veriyorum uyuyo. Kendi istemedigi zamanda atiyo e bebege bak istersen tatlim
Muhammedalim Metindamla ikinci gün oldu bugün dün evdeyken hiç vermiyprum konusarak birşeylerle oyalayarak bazen de ayakta ya da beşikte sallayarak susturuyorum. Ama bugün kayınvalidemlere giderken beş dk mesafede bebek arabasında durmadıgı icin vermek zorunda kaldım asansöre biner binmez cıkardım. Uyurken aranıyo emzigi hemen gögsüme alıyorum
Muhammedalim Metindamla iki ay vermedim kolikti sonra kayınvalidem hep emzikli bebek kolay diye diye ikna etti beni verdim meme reddi yasadım simdi vermiyprum işte mecbur