GramPozitifBakteri Leylamoms hmm anladım teşekkür ederim.Ben de artık sadece gıda değil mi acaba diye düşünmeye başladım da ondan sormak istedim.Deterjan bu aralar kafamı çok kurcalıyordu
-Papatya- Leylamoms Dalinin sıvı deterjanini ve yumuşatıcısini kullanabilirsiniz. Yumuşatıciyi çok az koyun. Benim bebeğimde terlemisti kıyafeti üzerine yapıştığı için deterjandan vücudu pütür putur olmuştu bebek deterjani kullandıktan sonra geçti
zeyn09 Leylamoms omonun hipoalerjenik bebek deterjanını kullanıyorum canım oğlumunda egzaması var ama tetiklemedi gayet memnunu
Leylamoms Hepinize çok teşekkür ederim kızlar 🙏🙏 @Deletedmom5284 @zeyn09 @VelardaEdiz @Aybersa @-Papatya-
NurayAslanoglu Leylamoms duru granül sabun çok memnunum ne kalıntı nede çamaşırda kuruluk oluyor yumuşatıcı dahi kullanmıyorum hem temiz hem yumuşak hemde mis gibi kokuyor tele konusundada baya iyi tavsiye ederim 3 ay oldu 1 kg lık 2 paket almıştım daha onları kullanıyorum yarım kilo kadar dahi var şuan pakette çokta idareli 👍
Leylamoms NurayAslanoglu daha önce kullandım kalintı kaldi ama sulandirarak kullanacağım çok teşekkür ederim 🙏
NurayAslanoglu Leylamoms fazla atıyorsunuz canım ondan ☺️ Bir sefer benimde oldu içindeki ölçeğiyle yarım ölçek dene hiçbir problem kalmayacak ürün çok yoğun o sebeple fazla atınca kalıntı yapıyor ❤️🥰sevgiler
F-Betul Leylamoms Evet miktarına göre biraz pahalı gerçekten ama benim deterjan konusunda takıntım var içeriği temiz olduğu için özellikle yeni doğduğu zamanlar çok tercih etmiştim. Bursa’da Özdilek marketten almıştım ama internette de satılıyor. Ne kadar süre gittiğine hiç dikkat etmedim açıkçası ama hemen bitecek kadar az değil. Hatta şampuanlarını da kullanıyoruz ailecek baya gidiyor.
Seymacetin E bebeğin kendi markası olan baby me kullanıyodum çokda güzel memnundum şimdi e bebeğe gidemediğim için dalinin detarjanıyla yunuşatıcısını aldım çok güzel, e bebeğim detarjınını kullandığımda yumusatıcı kullanmıyodum çünkü ikisi bir arada
Edanurdg Leylamoms duru granül matik ve ariel sıvı bebek deterjanı kullanıyorum arieli zor lekelerde kullanıyorum