nazatamina Kizim sadece emiyor bastan arada anne sutunu sagip onu bir iki saat birakiyordum iciyordu ama artik icmiyor deliricem dolapta sutleri var ziyan olacak ne yapsam hangi marka biberon alsam ben ise baslayinca icmesi gerekecek
Gorkemkc nazatamina lansinoh biberon kullandım çok memnun kaldım hem boğulmayı engelliyor anne göğsü şeklinde meme reddi sorunu yaşatmıyor ben çok memnun kaldım
Mysunshines17 nazatamina Lansinoh Orta akış kullanıyorum,7 aylık bebeklerim hem yorulmadan içiyorlar hemde çok hızlı gitmediği için gaz ve şişkinlik olmuyor
edsn1 nazatamina lansinoh ve avent kullanıyorum ikisinden de memnunum ama avent meme reddi yaşattı onu saymazsak bebeğim aventi daha çok seviyor bu arada bence biberon alırken cam almayın lütfen çünkü bebekler biberonla içerkeen yüzüne düşebilir cam biberon kar daha ağır oluyor
edsn1 edsn1 ama tabii meme reddi konusunda aventin suçu yok bence o zamanlsr bilseydim yavaş akışlı alsaydım biberon ucunu belki de meme reddi yaşamazdım
Esilay nazatamina valla ben şuan avent kullanıyorum ama ilk zamanlarda çocuğuma baya meme reddi yaşattı çocuk çekmedikçe akmaz dedi ama aşağıya tuttuğumda akıttığını gördüm çok hızlı akmıyor ama çocuk çekince akar diyipte sonra böyle bişey olması açıkcası lansinohu çok dediler o sebepten lansinoh alıcam ben