birtosbikannesi kizlar iyimi nasil bir mama firisolac yazdi bebek dr mahvetti bebegimi kusma ishal eczacim bunu tavsiye etti kullananlariniz varmi keci sütlümüş bi yasina kadarda süt yasak die biliorum ama off kafam karman corman
aylinb birtosbikannesi keçi sütü içeriyor fakat içimde preniyotik be probiyotik yok,ben aldım bir iki kez denedim gazlı bir bebek oldugu için asla yaramadı. İçeriğini paylasıyorum gönderiden bakabilirsin.ama bence doktorunuzun dediği dısına cıkmayın ya da danısıp mamayı değiştirin
Beyzard birtosbikannesi golden goat ile baby goat ayni besin degerine sahip ve baby goat dha ucuz e bebekte var deneyin
MotherQueen birtosbikannesi kullandım 5 yıl önce ilk bebeğimde çok memnun kaldım sindirimi çok kolay oldu. Benim bebişimide aptamil mahvetmişti
ZeynepTlc birtosbikannesi golden goat kullandım hiçbi yan etkisini görmedim ben cok güzel bi mamadır kendileri ama bebeğim cok kilo aldı o mama ile tok tutan bir mama o yüzden hipp combiotic e geçtik onu kullanıyorum birkaç aydır cok memnunum
ZeynepTlc birtosbikannesi kullanabilirsiniz kaliteli bi mama memnun olmayan cok az insan vardır yani her mama her bebege yaramıyor tabiki deneyip bakın sizde kilo alımı cok iyi bebegim o mamadan dolayı hep 2 ay önde gidiyor🥰
Mom106 birtosbikannesi ben 6. Ayından beri kullanıyorumm suan 2 numaradayız 17 aylık olduk hala iciyoruz 🥰