Aet Herkese merhabalar 3 aylık oğlumun boynunda on gün önce bir morluk fark ettim Geçmeyince bugün doktora götürdüm hemanjiom olduğunu cerraha götürmem gerektiğini söyledi İnternetten baktım tedirgin oldum baya bilgisi olan var mı acaba
Yusuf20 Aet bizimki nokta şeklindeydi doğduğunda büyüdü tekrar küçüldü karın deliği altındaydı.büyüme durumunu her ay ölçün cetvelle telefonla çekin büyürse sıkıntıymış.bizimki küçülmüştü.geçmiş olsun bu arada inşAllah sizinkide küçülür hiç belli olmuyor bizimki şimdi.
Aet Selin-34 teşekkür ederim internette iyi huylu tümör gibi şeyler yazıyor geçmeZse alınıyor dedi doktor öyle olunca çok canım sıkılmıştı
Aet Yusuf20 teşekkür eserim ben yeni fal ettim doğduğunda yoktu olsa görürdüm herhaldesizünki ne zaman küçülmeye başladı
Kk41 Yusuf20 benim oğlumun da İki kaşının ortasında var doğum lekesi kırmızı iki yaşına kadar geçer dediler
Nuraykacar Canim benimde oglumun cenesinde sonradan olustu doktora götürdüm ultr Çektirdim cok sukur kafasında karninda yok dista olan bisey oda buyur sonra gecer eger anormal bir buyume olursa ona müdahale ediyoruz dedi doktorumuz