Ogretmenanne52 Birkaç gün içe bende aynı soruyu sordum.benimde bebegim 5 aylık dönmüyor henüz . Merak etmeyin döner dediler bekliyorum 😅
Gizzy Bill benim kızımda 7 aylık olucak hala destekli oturuyor. 5 aylıkken sağına döndü 6 aylıkken soluna. Döner merak etmeyin. Kendiniz ellerinizle döndürün onu sürekli
Balkupum2505 Bill aynı benimkide öyle 😀 hiç cabası yok sabirsizlikla bekliyorum bende 😀 doktor desteksiz oturabiliyosa sorun etme demisti. Tembellikte var tabi rahatina düşkün ugrasmiyo dönmekle 😀
caglaras Bill benimki 5 ay 11 günlük dönmüyor. Şınav çeker gibi kollarının üzerinde duruyor bacaklarını da toplamaya çalışıyor alttan ama asla dönme belirtisi yok bence dönmek denen bir konseptten haberi yok bir gün dönecek gibi oldu arkadan destekledim döndü şoka girdi 😂
acimavi Bill benim bebeğim 5 aydan sonra döndü tam anlamıyla, her bebeğin gelişimi kendine özgü, bir süre daha bekleyin günü gününe tutmaz yapması gerekenler :)
minibiranne Bill benimki 6 aylık sağ sola dönüyor ama kendi etrafında daha dönmedi 😀biraz tostik ve uyuşuk hanım bekliyorum bakalım bende her gün zamanı var demek ki her bebeğim gelişimi farklıdır.