Azsekerlikahve Atsam kıyamıyorum satsam satamıyorum kullanmıyorumda😂 ay ne yapcam bilemedim. Siz ne yapıyosunuz?
mamAras Atıyorum😂 ama içine bakliyat falan koyabilirsiniz hipp ya da sma ise, ya da çiçek ekebilirsiniz. Dışına jüt ip sarıp toka kutusu fırça kutusu ya da bozuk para kutusu yapabilirsiniz en kötü boyayıp içine mum doldurabilirsiniz😂
Birlokumeselesi Azsekerlikahve atılıyor diye biliyordum ki atıyordum başka bişey yapan varsa fikirlere açığım 🤣
HonKiPonKiDoNiNo Azsekerlikahve Çöpe atiyorum, hic istifci degilim elimden gelse esyalarida aticam cope 🤣🤣 hersey ustume ustume geliyoo
Mom299 Azsekerlikahve Çocuklarıma kalam kutusu ve makyaj fırcalıgı yaptım bide mutfakta kullanmadıgım büyük kepceleri koyoyorum tabi ben boyamadım kapmalamadımda ama siz kaplaya bilir veyada boyaya bilir ölede kullana bilirsiniz 😊
kaansmom Azsekerlikahve hep attım zaten içini yıkamakta zor olur değerlendiricekseniz alırken kutuyada para veriyoruz ama değerlendiremiyoruz😂
otose_san Azsekerlikahve bakliyat ya da ıhlamur vs koyuyorum, kızıma verdim bi tanesini bazı oyuncaklarını onun içine koyuyorum
Annebal Yaaa bizde esimle 2 gundur mama kaplarindan cocuga ne materyal yapsak diye dusunup duruyoruz.. hic bise bulamadik bende atamiyirum illa biseye kullancam diyorum internetten de baktm yine bise bulamadim 😆 bence inaniyorum biri yardimci olcak bu konuda
elifiii Azsekerlikahve metal kutuysa içine çay koyabilirsiniz. Sıcak suyla yıkadıktan sonra kurulayıp sac kurutma makinesi ile ara ara kurutun ki paslanmasın. Toz deterjan kutusu olarak da kullanılabilir ( boya veya degişik malzemelerle kullanıslı kutular yapabilirsiniz)