derinsmoms Kızım 7 aylık alttan 2 diş cıkardı falat son 2 gundur felaket huysuz birsey yemiyor aglıyor bagırıyor diş cıkartıyor tekrardan sanırsam jeş kullanmak ıstemıyorum basa cıkabılıcegıö bir kür önerirmisiniz
Alpyas derinsmoms canım ben 2 tatlı kaşığı zeytin yağına 10 tane karanfil koydum buz dolabında kapaklı kasede duruyor arada sürüyorum damaklarına
Flashtv derinsmoms Dün denedim ve bize şifa oldu çok şükür. Zeytiyağı ve karanfili kavanoza koyup bi gece beklet sonra parmaklarınla sür damağına geçer inşAllah
Nrgs derinsmoms zaten söylemişler karanfil ve zeytinyağı çok işe yarıyor, ek olarak karanfili havanda ezip zeytinyağında öyle bekletirseniz karanfilin özü çıktığı için daha etkili oluyor zaten sonra tortu olup dibe çöküyor
TugbaNil Alpyas aaa ne güzel bi bilgi, bulunsun aklimin bi kenarında. Peki bu karışım kaç gün dolapta kalabilir, günde kaç kere uygulayabiliriz bir üst sınır var mı?
Alpyas derinsmoms diş etlerine alttına üstlerine parmağınızla masaj yaparak sürün oğluma iyi geldi huysuzlandığı zaman dişlerini çok kaşıdığı zaman hemen sürüyorum rahatlıyor
Alpyas TugbaNil 3-4 günde bir tazeliyorum ama tam net kaç günde tazelemek gerekir bilmiyorum 3-4 gün normal bence sonuçta bozulacak bişey değil
TugbaNil Alpyas çok teşekkür ederim gerçekten harika bir bilgi oldu benim için. Ben de dişimde ağzımda bi sıkıntı olunca karanfil atarım agzima anestezik etkisi olduğu için ama bebeklerdeki kullanış şeklini bilmiyordum
iamthed Bu arada Türkiye’de orijinali bulunmuyor ama yurtdışından temin edebilecek bi yakınınız varsa Osanit diye bir ilaç var ve tamamen bitkisel içerikli. Çok işe yarıyor