Dn123 Caglaed bebeğiniz uyumuyorsa Bir sorunu var demektir ki sizinkisi gaz sanırım böyle şeyleri uygulamayın bence gaz için damla kullanin
Mirac_21032019 Caglaed eskiler gaz damlasimi kullaniyomis cnm anason rezene kullaniyomus.Ben cok gazli bi cocukmusum annem hep anason rezene verirmis.Bende ogluma 2.3 kere verdim asiri gazli bi cocuk degildi,verecegin bir cay kasigi zaten.
Meryemcez Caglaed kesinlikle verme canım bende gazı yüzünden kimyon çayı verdim kakasinda enfeksiyon cıktı normalde sadece anne sütü alıyordu doktor dışardan ne verdin ek olarak dedi kimyon çayı verdim deyince hemen bırak onu falan dedi
Caglaed Dn123 6 buçuk aylık oldu hala gazi var düzelmedi maalesef vermedim henüz ama merak ettim bir sorayım dedim
Japonprenses Kendiniz rezene demlerken bi çay kaşığı da ondan atın çayınıza sizden alsin bebek direk vermeyin bence
Kumsal25 Caglaed meme mama reddi varmı acaba bizde 5 aylıyız uyumuyor hiç bi şeklde gazınıda cıkaramıyor
Berrin33 Caglaed Gaza iyi gelir reezene kimyon anason ben veriyorum iyi geliyor gazinoda çıkartıyor gaz damlasiinn bı faydası yok bence