Adababy daha bebeginiz cok kucuk. Karni doymasa uyumaz benim kziim 2.5 aylik olmasina ve sutum iyi olmasina ragmen bazen 1 saatte bir emmek istiyor azcikta olsa. Sizknkisinin midesi daha ufacik hemen uyanip tekrar emmek istemesi cok normal. O gunlerde benimki memeden ayrilmiyordu resmen oturdugum yerden saatlerce kalkamadigimi bilirim. Suan sizin kokunuza sizin ilginize ihtiyaci oldugu icin surekli meme istiyordur. Sütünüze inanin ona güvenin ve emzirin ne zaman ne kadsr isterse emsin. Cenesi gucsuz oldugu icin cabuk yoruluyordur. Sonra tekrar emmek istemesinin sebebi buda olabilir. Ama ilk zamanlar boyle oluyor cok cok normal. Kendinizi motive etmeniz cok onemli.bol bol su icin her emzirmenden sonra mutlaka bir bardak su icin. Havuc suyu icebilirsiniz cok etki ediyor. Kuru inciri kaynatip suyunu icebilirsiniz. Cig badem, kuru incir bende cok etkili oldu inanin. Bunlarin disinda aksamlari mutlaka menunuzde tavuklu, etli yada balik turu yemekler olsun.sebze olarak Ispanak, kereviz, yazdan yaptigim ve dolaba koydugum taze fasulye, bezelye vs sebzelerden yiyorum ben her hafta mutlaka. Aktardan alicaginiz rezene de isinize yarayacaktir bende rezene cok etkili olmadi ama genelde oneriyorlar. Ama en en en onemlisi su. En az 2.5 litre icin. Ve her emzirmeden sonra mutlaka icin. Dus altinda sicak su ile masaj yapin gun asiri. Bol sutlu gunler dilerim.