Nurseda2612 Kızlar merhaba bu gün 2 de oğlum sünnet oldu. Sanırım uyandırmaya çalıştıklarında eldivenden vs gözü alerji olmuş şişti gözü (göz kapağı) başına gelen var mı neden olur nasıl geçer ne zamana geçer ? (Alerji şurubu verdiler yarım saat önce )
Annis-ogul Nurseda2612 cnm eldiven alerji yapar ablam in cocugunda da doktor elini gözüne deldirdim ertesi gün hemen şişti gözü kapandı cok kızmıştık o zaman da .çaylı pamukla sil gozunu ins hemen gecer
Hdhdhdhdhd Nurseda2612 canım eldiven den alerji olacağini sanmıyorum hangi yöntemle sünnet oldu verilen ilaçlar alerji yapmıştır enfeksiyon gibi değilde sadece kırmızı şişlik varsa ilaçtan sonra normale döner zaten
Nurseda2612 Hdhdhdhdhd genel anestezi ile oldu ama sadece gaz verdik başka herhangi bir ilaç yapmadık dediler
Nurseda2612 Annis-ogul sağol canım inşallah hemen geçer denerim çayı da sünnetten çok gözü üzdü bizi kapanıverdi yavrumun gözü
Annis-ogul Nurseda2612 evet xnm malesef doktorların da bazen sorumsuzluklari oluyor boyle.malesef bebek gozleri cok hassas oluyor .
Annis-ogul Nurseda2612 aradan 9 sene geçti cok net hatırlamıyorum ama yine bir haftayı filan bulmustu.hatta goz doktorumuz damla yazmisti ama bebeklerde kullanmanızı cok öneriyoruz demisti bizde kullanmamistik cok sukur ama çaylı pamukla pansuman yaotik gun gun gecti