Cinarimm5 Kızlar bebegime sleppy bio natural bez ve islak mendillerinden aldim . ama bir günde mahvetti hep pisik oldu oğlum. Normal de sleepy kullaniyodum ama hiç böyle olmamıştı:(( nasıl geçirebilirim pişiği?
esmirna16 Cinarimm5 Ya demi benim de pişik oldu kızım. Ara verdim yine denerim diye ama yok pişik oldu çocuk geçen hafta.
esmirna16 Cinarimm5 Bu arada ben aquaphor diye bir krem ile geçirdim. Trendyolda var. Amerika’dan geliyor krem. 50 Grlik bir tüp. Nisan ayında son kullanma tarihi dolacagi için bayağı indirimle veriyordu butik. 1 günde geçirdi krem
Ygll Cinarimm5 çok geçmiş olsun bende sleepe kullanıyorum hatta yeni bez sipariş vermem lazım az kaldı bio natura deneyeyim demiştim de şimdi Bi arada kaldım. Bildiğimden şaşmayayım ozaman. Pişik için de pamukla suyla silin mustela pişik kremi kullanın ben öyle yapıyorum pişik olunca fayda görüyorum
Cinarimm5 esmirna16 benimki de mahvoldu bi günde ya bide normalde de aynı markayı kullandığım için fazla fazla almıştım. Hem bezler elimde kaldı hem de pişik yaptı. Bide o kadar övdüler rezalet cikti
Kavinsmom Ben sudokrem ve bepanten pişigi sıra ile kullanıyorum iki ilaçta ayrı ayrı değil bir arada olunca daha etkili
Cinarimm5 Kavinsmom anladım canım bepantholu hep kullanıyorum zaten ama diğerinden de alıyım artmadan geçsin
Cinarimm5 esmirna16 sağol canım ona da bir bakayım. Bepantholu kullanıyorum normalde ama geçirmez diye korktum . Prima aldım şimdi bide o daha iyi olur belki . Daha sleepy almam heralde
Bezelyeveannesi Eczaci bana oksizinc pomat ve travazol krem verdi ikisini karisitirip suruyorum iyi geliyor
Cinarimm5 Bezelyeveannesi teşekkürler değerlendircem hepsini:) ilk defa pisik geldi başıma . Bezi de degistirdim . Kısa süre de geçer insallah
Cinarimm5 Ygll sağol canım. Normal de pişik yapmiyodu bende bi bunu deneyeyim dedim ama pişman oldum . Aslında yumuşacık güzel gozukuyodu ama bi günde pisik yaptı. Şaşma bence de :))
esmirna16 Cinarimm5 Ben de hemen primaya geçtim. Bir de bebeğimde hiç olmaz iki defa sızdırdı bez. Ben çok almamıştım Allahtan. Şimdi arada takıyorum işte bu arada krem yara çiziklere de iyi geliyor. Yüzünü falan tırnağı ile cizdiginde de sürüyorum ben. Bir arastir istersen.
Cinarimm5 esmirna16 hadi ya baya iyimiş o zaman bizimki de çok çiziyo yüzünü. Hemen arastiriyom. Çok sağolun 😊
Miican Ben Arko tüp kremlerden kullanıyorum pişik için çok çabuk etki ediyor. Sudokrem, hametan, bepantol pişik kremi denedim hiç biri iyi gelmedi.