Miracfatma Kizlar bazi mamalar kabiz yapar mi mamadan olabilir mi 10 gunluk oglum Degistirmelimiyim sizce mamayi
esmerayes Miracfatma hangi mamayi kullaniyosunuz ? her bebek farklidir bazi bebekleri bazi mamalar kabiz yapabiliyo
Cgur Miracfatma genelde mamalar kabız yapıyor içeriğinden dolayı. Mamasina azıcık Z.yagi damlatabilirsin veya probiyotik kullanabilirsin
esmerayes Miracfatma aptamil kabizlik.ve gaz cok yapiyo bazi bebeklere mama degistirin bence hipp similac veya sma iyi gelebilir ben similacdan memnun kalmistim diger mamalar hep gaz yapti
Hazallllllll Miracfatma canım bizi mahfetti Aptamil her bebek farklı tabi ama mamani degistirmeni öneririm oğlum gazdan oluyordu yerinde duramiyordu uyku falan hak getire mamayı bir değiştirdim çocuk rahata kavuştu gerçekten Aptamil çok ağır bir mama
Csknozge Miracfatma aptamil gaz da yapar kabızda çatur çutur koca insan gibi kaka yaptırıyodu ogluma biz hippe geçtik cok memnunuz cocuk doktorumuzda her mamaya bi cay kasıgı zeytinyagı dedi hem besleyici olur dedi aklınızda olsun :)
Cansumommy Miracfatma su verin her mamadan sonra 1-2 kaşık. susuzluktan olur ayrıca aptamil gaz ve kabızlık yapan bir mama. aptamil prosyneo hariç. normal aptamil çok kötü
Cgur Miracfatma bir iki damla mamasina olabilir. Yada dediğim ilacı deneyin ama tabiki Dr unuza danışın yinede
CesurBey Miracfatma Aptamil prosyneo kullanıyoruz doymadığı zamanlarda 30 cc kadar veriyorum ayrıca gaz ilacı olarakta maflor veriyorum kabızlık yaşamadık