Yeapp Anneler yumurta, süt ve süt ürünlerine alerjisi var oğlumun.. diyetteyim ben de 5 aylık oldu. Tadımlara başlarken neler vermeliyim bilgim yok önerilerinizi bekliyorum
Beyzard Yeapp yogurt kabak patates havuc gibi ilk gun 1 cay kasigi 2. Gun 1 tatli kasigi 3.gun 1 corba kasigi yedidin sorun olmazsa bir sonraki tadima gecin 🌸
Beyzard Yeapp ya ozurdilerim alerjiyi atlamisim bizde alerjiktir meyve sebzelerde yapabilir aslinda dikkat edin. Ben meyve olarak elma armut muzda vermistim . Devam ettikce su tuketimini artirmistim kabizlik olmasin diyr
Beyzard SertapHilal benim.bebegimde alerjikti kafam birseye dalmis o anda unutmusum yazmisim sonra farkettim duzelttim
YagmurDoruk Yumurta alerjimiz var kusmayla kendini gosterdi ne zaman gecer bu durum bilgisi olan varmi :(
Beyzard YagmurDoruk 3 ay tuketmeyin sonrasinda denemeniizi tavsiye ederim. Kek yada kurabiye icinde yumurta verin sonra normal yumurta vermeye baslarsiniz.
Beyzard Yeapp evet benimki anne sutu aliyordu evet evet su vermelisiniz tadimlardan sonra kabiz olur yoksa su tujetimini artirin sudan zarar gelmez ph icin ben saka su kullaniyordum
Yeapp Beyzard nasıl ne şekilde vEriliyor ne kadar su hiç bilgim yok 🤦🏻♀️Buzdağı su içiyoruz omunda pH I yüksek güvenilir
Beyzard Yeapp ben 1 kasik havuc puresi 1 kasik su verdim mesela. Halada oyle yediriyorum. Gun icerisindede su icirin cay kasigi ile 1 kasik 1 kasik