Kereminannesiii Babymm benim oğlumda hiç sevmiyordu çığlık çığlık ağlıyordu yüz üstü koyunca. 6 ayında oturdu 6,5-7 aylıkken sürünmeye başladı arkasına emekledi bazı çocuklar sevmiyor ☺️
Aselyaa Babymm kızımda hiç sevmezdi yüzüstü kıyameti koparırdı oğlum maşallah diyim yerde yüzüstü büyüdü desem yeri var😂 her çocuk sevmiyo ne yazikki çocuğa bağlı bu durum ama gelişimi için çok faydalı hemen ağladığı da almayın bırakın ağlasın alışsın yere önüne oyuncaklar serin sesli biseyler açın bı sure sonra alışır
mamAras Benimki doğduğundan beri yüz üstü uyudu hep dolayısıyla yüz üstü duruyor hep, ancak sırtüstü durmaktan nefret ediyor. Yüz üstü durduğunda önüne oyuncaklar koyun ilgisini dağıtın emeklemesi için en uygun kaslar yüz üstü pozisyonlarda gelişiyor
Babymm mamAras evet koyuyorum ama yok gözü görmüyor resmen ya nasıl alışacak bilmiyorum 😩 zamanla düzelir mi ki ya
curly_mom Babymm Siz de yanına uzansanız sizi görünce belki 3-5 dkm durur 🤔 bi de ayna koyun diye duydum ben. Bebekler kendilerini görünce de seviyorlarmış
Babymm Kereminannesiii öyle mi ya ne güzel inşallah bizde öyle oluruz ☺️ Valla canım sıkılıyor kafasını sağa sola çevirebiliyormuydu koyduğunuzda hemen ağlıyormuydu hemen ağlıyor bizim ki
Babymm Kereminannesiii canım senin oğlan düz yere yüz üstü koyunca kafayı sağa sola çevirebiliyormuydu
Babymm Aselyaa peki aksi bi durum oldu mu kızınızda gelişim açısından sevmiyor zamanla sever mi acaba oyuncakta koyuyorum yok saniyelik bakıyor ağlıyor 😩
Prenses-annesii Babymm 5 ay 24 gunluk her turlu durmayı sevıyo canı sıkılıyor yüzüstü dönüyo canı sıkılıyor yan canı sıkılıyor sırt üstü keyfine gore cımcımemın 😂
Babymm mamAras kafasını zor çeviriyor sağa sola ya ağlaya ağlaya altına destek koyunca yastık yada emzirme yastığı falan öyle çeviriyor direk düz yere koyunca zor sağ sol yapıyor 🧐
Busegokce Babymm 7 aylık oldu hala sevmiyor😬 Dönmeye başladı, yüzüstü donuyor çok sık ama tekrar sirtustune donemeyince basıyor çığlığı😬
Edaliprensess Benim kızımda hiç sevmezdi dakikasında aglardı basını tutamıyor diye doktorlara götürdüm korktum dönmeye baslayınca kendisi hep yüzüstü durmak istiyor artık o şekilde oyuncakla oynuyor sasırıyorum🙄4 ay 10 günlük bu arada
Babymm Edaliprensess yaaa ne güzel dönmeye başlayınca sever mi acaba benim oğlum prematüre şuan düzeltilmiş olarak 3 aylık kronolojik olarak 4,buçuk aylık daha dönmüyor o zaman sever inşallah
Edaliprensess Babymm sever mi bilmem ama benim kızımda kendi dönene kadar hiç duramadı yüzüstü demekki kaslarla alakası yokmuş iyiymiş kasları ama o zaman sevmiuormuş simdi seviyor. Sizde bebişe bırakın artık kendileri ne zaman canı ne isterse onu yapıyorlar cunku☺️
Babymm Edaliprensess yani bende sırf kasları tutmuyor mu diye korkumdan yoksa kendi istemediği bişeyi yaptırma taraftarı değilim gelişimi iyi olsun yeterki 😊