Emelsoydemir Bide bebegim her emdikten sonra kusuyor son 2 gundur hep kusmaya basladi sebebi ne olabilir
Tubakaya Emelsoydemir o fazlalık çıkartır derler cnm yedikten sonra benim bebekte kusuyor çok aşı yaptırdık bir saat emzirmedim kusmasin diye aşıyı 215 TL
Bisaniye Emelsoydemir doktorunuza danışın oğlumun 2. Ayının son haftasında yoğun gazı ve aşırı kusması oldu.3 aylık kontrolünde test yaptı doktoru laktoz alerjisi çıktı. Bu arada rota aşısı yaptırdım
Emelsoydemir Dzehra peki atesi filan oluyomu bebege herhan gibi bi sikintinyaratiyomu bide nekadara yaptrdniz 240 tl diye biliyorum ben
Dzehra Emelsoydemir 215ti en son. Ağızdan damla şeklinde hiçbir yan etkisi de yok. Size de öneririm ablam bebeğine yaptırmadı ve rota virüs kaptı bebeği 3 gün hastanede yattılar. Çok pişman oldu ama yapacak birşey yok ben yaptirdim
Emelsoydemir Tubakaya ya ama su 2 gundur cok fazla kusmaya basladi acaba benim yedigim birseymi dokundu diyerekden bi fikir alim dedim
Sare23 Tubakaya doğum yaptığım hastanede kendi çocuk doktoru yaptı bende burdan gördüğüm kadarıyla yüksek bekliyodum ama o fiyattı
Efemmmm Bayanlar kaçıncı ayda oluyor bu aşı üçünçü çocuğum ama bir bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim🤔