Rukiye_38 18 günlük bebeğim memeyi tutmuyor. Doğumda sütüm hemen gelmedi mamayla destekledik sütümü sağıp verdim şuanda da memeyi almıyor sürekli ağlama krizleri yaşıyoruz meme verirken daha önce bunu yaşayan memeyi veren varsa desteğinizi bekliyorum 🥺
ikizminikler Rukiye_38 benimde 21 günlük ikizlerim aynı vaziyette sağmaktan ısıtıp vermekten felan o kadar bunaldım ki 😕 pompayı görünce midem kalkıyo çok zor zaten oturup dinlencek vaktim yok bide onla uğraşıyorum olan sütümde kaçacak 😞
ozlemcan Rukiye_38 sütünüzü biberonla mı veriyorsunuz eğer biberon kullanıyorsanız o sebeple almıyordur memeyi biberonun akışına hız ve ritmine alışmıştır sağdığınız sütü şırınga ile verirseniz fingerfeeding yaparak memeye alışabilir diye düşünüyorum
bus1 ikizminikler 25 gündür bende aynı durumdayım hiç gogsumu almıyor sürekli sagiyorum veriyorum hele gece okadar zor ki ısıt ver tekrar sağ offfd😏😏
ikizminikler bus1 geceler ben zaten yaşayan ölüyüm bir değil iki bebek hemde iki kat daha zor biri yiyor öteki ağlıyor bazen ikisi aynı anda çekilir gibi değil. Bugün silikon uç aldım onunla verdim emdi biraz ama sütü alamadı sanırım biraz daha böyle deniycem inşallah alıştırabilirm