Gzmgzm Simayyy bu dediğinizi tam olarak bilmiyorum ama 22 günlük anneyim Sol göğsümde günlük bir ağrı var mastit olabilirim diye düşünüyorum
Cido Simayyy ben yaşadım hatta ameliyat oldum ve halen emzirwmiyorum göğüsüm bşr türlğ eski haline gelmedi twk göğüsümü emziriyorum oda yetmiyor mama takviyesi veriyorum çok kötü birşey nu mastit ben çok çektim
Laborant Simayyy ben ilk kızım da da emmediği için sürekli mastit oldum şimdi iki aylık oğlum var göğüs uçları düzelmediği için üç kere mastit oldum antibiyotik kullandım düzeliyo çok zor allah kimseye yaşatmasın ben çok çektim hala çekiyorum
Simayyy Cido çok geçmiş olsun gerçekten çık zor bir süreç, ameliyat genel anestezi mi, ameliyat kesisi nasıldı iyileşme nasıl oldu, tekrarlama oluyor mu, steroid kullandınız mı, biraz anlatırsanız çok sevinirim
Cido Simayyy genel anestezi oldum ufak bir kesi ile diren takıldı 1 hafta diren kaldı diren çıktıktan sonra yine küçük bir fındık büyüklüğünde tekrar bir iltihap var şimdi yarın tekrar doktora gideceğim yani halen iyileşmedi
Simayyy Laborant çok geçmiş olsun mastitinde çok çeşidi var sizinki hangisiydi en kötüsü granülomatöz mastit antibiyotik etki etmiyor
Dorukcumannesi Bende ilk 3 ay mastit oluyordum ama Mastitin çeşidi var mı bilmiyorum ama sürekli göğüsüm acayip şişiyor şişliğin olduğu bölge kıpkırmızı olup alev gibi yanıyordu ben sürekli mastit olan mememi emdiriyordum ama çok kötü oluyorsun bende üşüme oluyordu birden sonra ateş 40 derece ateşim olduğu oldu inatla antibiyotik içmemek için direndim ılık bir duş parol ve mastitli memeyi emzirmek çaresi. çok geçmiş olsun